www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [PERSIANA JONES]

PERSIANA JONES

Persiana Jones Persiana Jones
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Persiana Jones Persiana Jones

 

DOSSIER Març 2007
de PersianaJones.com

 

Persiana Jones
Persiana Jones

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Italiano English

Discografia [amunt]
Show   Show
   1994 Vox Pop - Live
   comprar en iTunes

Siamo Circondati   Siamo Circondati
   1995 Uaz Records - Àlbum
   comprar en iTunes
Brivido Caldo   Brivido Caldo
   1997 Uaz Records - Àlbum
   comprar en iTunes
Puerto Hurraco   Puerto Hurraco
   1997 Uaz Records - Àlbum
   comprar en iTunes
Agarra la Onda   Agarra la Onda
   2001 Uaz Records - Àlbum
   comprar en iTunes
Brace For Impact   Brace For Impact
   2003 Uaz Records - Àlbum
   comprar en iTunes
Another Show   Another Show
   2004 Uaz Records - Doble Live
   comprar en iTunes
Just for Fun   Just for Fun
   2007 Uaz Records - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Let's Skank ! vol. 1   Let's Skank ! vol. 1
   1997 - Recopilatori
 

Italian Ska Invasion   Italian Ska Invasion
   1998 - Recopilatori
 
Skunkdiskak vol. 2   Skunkdiskak vol. 2
   2001 - Recopilatori
 

Contacte & Management [amunt]
UAZ RECORDS / PERSIANA JONES
C.P. 73 10086 RIVAROLO CAN.SE - TORINO - ITALIA
+39 (0)124-425071
WWW.PERSIANAJONES.COM
WWW.UAZRECORDS.COM

Enllaços [amunt]
  www.persianajones.com
  www.myspace.com/persianajones

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016