www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [PERCUBABA]

PERCUBABA

Percubaba Percubaba
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Percubaba Percubaba

 

 

Percubaba

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Live 99   Live 99
   1999 Foutadawa - EP Live
 

Percubaba   Percubaba
   2000 Foutadawa - Àlbum
   comprar en iTunes
Dream & Strup   Dream & Strup
   2002 Foutadawa - Àlbum
   comprar en iTunes
Live   Live
   2004 Foutadawa - Live
   comprar en iTunes
AntistatiQ   AntistatiQ
   2006 Foutadawa - Àlbum
 
Primitifs   Primitifs
   2010 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Sur les Roots de France   Sur les Roots de France
   2000 Virgin - Recopilatori
 

Mano Negra Illegal   Mano Negra Illegal
   2001 Big Mama - Recopilatori
 
It's a Frenchy Ska Reggae Party 3   It's a Frenchy Ska Reggae Party 3
   2001 Big Mama - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.I   Tolerance Double Zero vol.I
   2002 Circ - Doble recopilatori
 
Le ska punk dans tous ses états   Le ska punk dans tous ses états
   2003 - Recopilatori
 
Faites Encore Plus de Bruit   Faites Encore Plus de Bruit
   2007 Wagram - Recopilatori
 

Contacte & Management [amunt]
CONTACT CONCERT : 3C BREIZH / Sam BURLOT
54, rue Colbert Fr - 22000 ST BRIEUC
Tel : +33 (0)2 96 33 13 60 / +33 (0)6 07 58 87 01
Fax : ++33 (0)2 96 33 05 91
Mail : sam.burlot@wanadoo.fr

Enllaços [amunt]
  www.percubaba.com
  www.myspace.com/percubaba

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016