www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [OS DIPLOMATICOS]

OS DIPLOMATICOS

Os Diplomaticos Os Diplomaticos
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Os Diplomaticos Os Diplomaticos

 

 

Os Diplomaticos

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Arroutada Pangalaica   Arroutada Pangalaica
   1991 Dro East West - Àlbum
 

Parrús   Parrús
   1993 FonoMusic - Àlbum
 
Avante Toda   Avante Toda
   1995 FonoMusic - Àlbum
 
Fumareu   Fumareu
   1997 - EP
 
Capetón   Capetón
   1999 FonoMusic - Àlbum
 
Komunicando   Komunicando
   2003 BOA - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Radical Mestizo   Radical Mestizo
   1999 Revelde Discos - Recopilatori
 

120 Capadores - Homenaxe a Diplomáticos   120 Capadores - Homenaxe a Diplomáticos
   2007 - Doble recopilatori
   comprar en iTunes

Enllaços [amunt]
  www.osdiplomaticos.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016