www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [ORISHAS]

ORISHAS

Orishas Orishas
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Orishas Orishas

 

DOSSIER Agost 2002
de Noelia & Mono Lo

 

Orishas
Orishas

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français Italiano

Discografia [amunt]
A lo Cubano   A lo Cubano
   1999 EMI - Àlbum
   comprar en iTunes

Emigrante   Emigrante
   2002 EMI - Àlbum
   comprar en iTunes
El Kilo   El Kilo
   2005 EMI - Àlbum
   comprar en iTunes
Antidiotico   Antidiotico
   2007 EMI - Best Of
   comprar en iTunes
Cosita Buena   Cosita Buena
   2008 EMI - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Radical Mestizo dos punto mil   Radical Mestizo dos punto mil
   2000 Revelde Discos - Recopilatori
 

Fuerza Vol.1   Fuerza Vol.1
   2000 Virgin - Recopilatori
 
Arezzo Wave 2001   Arezzo Wave 2001
   2001 Storie di Note - Doble recopilatori
 
Back to the Earth   Carlos Jean: Back to the Earth
   2002 EMI - Àlbum
   comprar en iTunes
Corriente Vital - 10 Años   Ojos de Brujo: Corriente Vital - 10 Años
   2010 - Àlbum
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  31.03.2009: VIÑA ROCK 2009 (Castellano)
  20.05.2008: 4º Caixa Sabadell Etnival (Castellano)
  20.05.2008: 4t Caixa Sabadell Etnival
  03.04.2008: TERRITORIOS SEVILLA DESPLIEGA EN 2008 SU PROYECTO MÁS AMBICIOSO (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Orishas

Enllaços [amunt]
  www.poderlatino.es
  www.orishasthebest.com
  www.audiokat.com/artistas.asp?aid=00000595

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016