www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [NUBLA]

NUBLA

Nubla Nubla
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Nubla Nubla

 

DOSSIER Novembre 2005
de Mono Lo

 

Nubla
Nubla

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
Apte per el somni i l’insomni, fresc, hipnotitzador i polifacètic, NUBLA és el projecte personal de Luciana Carlevaro. Una estona per viatjar dins lo més orgànic, dins lo més viu…

Es tracta d’un projecte personal en el sentit més ampli de la paraula. No amaga sentiments i està creat des de la sinceritat i l’ inspiració més verdadera.

El projecte Nubla neix a Barcelona al 2003. És el resultat de tot un camí, amb influències i experiències. L’aprenentatge vital de la seva creadora.


Nascuda al 1977 a Barcelona, amb pares d’origen italià, espanyol i libanès, però procreada a Buenos Aires, Luciana arriba al món en mig d’una família de joves amics que fugien junts de l’exili de la dictadura desencadenada al seu païs. Així doncs, la seva infància la passa de casa en casa, habitades per nòmades però envoltada de tot tipus de creativitat i d’art.


En aquest període comença a crear les seves inquietuds i més o menys jugant, comença a estudiar des de els 6 anys tan piano, solfeig i cant, com arts plàstiques, dansa i teatre. Una busqueda que va durar intermitentment fins l’adolescència, quan comença a actuar per el país amb companyies de teatre per nens, cantant, cosint, muntant escenaris…
Des de les hores, deu anys que l’han portada a formar part de diferents bandes i projectes com actriu o cantant (The Rocky Horror Show, La Fura dels Baus, Ojos de Brujo…), o fent de compositora i lletrista per teatre i televisió, entre d’altres coses.


L’any 2003, abandona tota cosa en la que estava involucrada per la necessitat vital de treballar de treballar en cançons que havia creat com a Nubla. Passa 2 anys tancada en diferents estudis experimentant amb sons, veus i paraules i tot el material que anava confeccionant. Aquesta etapa es crea amb l’estreta col•laboració de Roger Rodés, i més tard amb Toni Saigi “chupi”, amb els que finalment al 2005 acaba produint Voayeur, un treball que és fruit de tota aquesta busqueda i aprenentatge. S’uneixen puntualment en aquest trajecte Yarah Bravo (Mc del reconegut Dj Vadim), Sandro Lustosa i Jules Bikôkô (Macaco), Helios (7 notas 7 colores), Maxwell Wright (Ojos de Brujo) i Dani Macaco, productor executiu, que pren a Nubla com la primeria referència del seu propi segell Mundo Zurdo.

Tot això seria d’alguna manera Nubla. L’idea pura de la cançó. Pianos, contrabaixos, samplers i “scratch”. Veus que semblen instruments, melodies que sembla hip-hop i poesies que semblen secrets. Tot un món que tancat en el disc, Voayeur, i l’espectacle en directe que sorgeix de tota aquesta experiència, que barreja la música i el gest, que xarrupa de la passió Carlevaro per el teatre físic i dansa contemporània, que segueix l’influencia dels moviments de teatre europeus i que dona pas a un directe acompanyada d’una banda i d’una actriu.

Una estona per viatjar dins lo més orgànic, dins lo més viu. Apte per el somni i l’insomni.

No és el mateix pensar que somiar.

Discografia [amunt]
Voayeur   Voayeur
   2006 Mundo Zurdo - Àlbum
   comprar en iTunes

Una Maleta y un Perro   Una Maleta y un Perro
   2008 Mundo Zurdo - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Barcelona Raval Sessions 2   Barcelona Raval Sessions 2
   2005 K Industria - Doble recopilatori
 

Reencuentros   Reencuentros
   2006 - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  13.10.2006: NUBLA... fin de gira en Barcelona y Madrid!!! (Castellano)
  29.03.2006: Barcelona Raval Session II - con camiseta de regalo!!! (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Nubla

Contacte & Management [amunt]
Management:
Marc Isern
Telf.: 649 300 605
soiemarc@terra.es

Artistes relacionats [amunt]
  Ojos de Brujo

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/nublanubla

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016