www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [NEGU GORRIAK]

NEGU GORRIAK

Negu Gorriak Negu Gorriak
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Negu Gorriak Negu Gorriak

 

DOSSIER
de Metak

 

Negu Gorriak

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français English

Discografia [amunt]
Negu gorriak   Negu gorriak
   1990 Oihuka - Àlbum
 

Gure jarrera   Gure jarrera
   1991 Esan Ozenki - Àlbum
 
Gora Herria   Gora Herria
   1991 - EP
 
Borreroak Baditu Milaka Aurpegi   Borreroak Baditu Milaka Aurpegi
   1993 Esan Ozenki - Àlbum
 
Hipokrisiari Stop! Bilbo 93-X-30   Hipokrisiari Stop! Bilbo 93-X-30
   1994 Esan Ozenki - Live
 
Ideia Zabaldu   Ideia Zabaldu
   1995 Esan Ozenki - Àlbum
 
Ustelkeria   Ustelkeria
   1996 Esan Ozenki - Àlbum
 
Salam, agur   Salam, agur
   1996 Esan Ozenki - Àlbum
 
Negu Gorriak (1990-2001)   Negu Gorriak (1990-2001)
   2005 Metak - DVD + CD Live
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Balla e Difendi vol. 2   Balla e Difendi vol. 2
   1996 Gridalo Forte Records - Recopilatori
 

Para Todos Todo Nada Para Nosotros   Para Todos Todo Nada Para Nosotros
   1997 Gridalo Forte Records - Recopilatori
 
Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998)   Fermin Muguruza: Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998)
   1998 Esan Ozenki - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  19.11.2007: Novedades en negugorriak.net (Castellano)
  10.05.2006: La tienda de Talka Records abre sus puertas (Castellano)
  10.05.2006: TALKA obre la seva botiga
  14.02.2006: Nuevos contenidos en negugorriak.net (Castellano)
  26.01.2006: Metak 2001-2006: Gracias, hasta otra. (Castellano)
  10.01.2006: Nueva web recomendada: NEGUGORRIAK.NET (Castellano)
  30.11.2005: NEGU GORRIAK (1990-2001) (Castellano)
  06.09.2005: METAK: novedades discográficas recomendadas (Castellano)

Artistes relacionats [amunt]
  Kortatu
  Fermin Muguruza
  Joxe Ripiau
  Sagarroi

Enllaços [amunt]
  www.negugorriak.net
  www.esan-ozenki.com
  www.gridaloforte.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016