www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [MODENA CITY RAMBLERS]

MODENA CITY RAMBLERS

Modena City Ramblers Modena City Ramblers
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Modena City Ramblers Modena City Ramblers

 

DOSSIER Febrer 2006
de Modena City Ramblers

 

Modena City Ramblers
Modena City Ramblers

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: Italiano English

Discografia [amunt]
Combat Folk   Combat Folk
   1993 - Maqueta
 

Riportando tutto a casa   Riportando tutto a casa
   1994 PolyGram - Àlbum
 
La Grande Famiglia   La Grande Famiglia
   1996 PolyGram - Àlbum
 
Terra e Libertà   Terra e Libertà
   1997 PolyGram - Àlbum
 
Cent'anni di Solitudine   Cent'anni di Solitudine
   1998 PolyGram - EP
 
Raccolti   Raccolti
   1998 PolyGram - Live
 
Fuori Campo   Fuori Campo
   1999 Universal - Àlbum
 
L'italia ai tempi dei Modena City Ramblers   L'italia ai tempi dei Modena City Ramblers
   1999 Universal - EP
 
Radio Rebelde   Radio Rebelde
   2002 Universal - Àlbum
 
Modena City Remix   Modena City Remix
   2003 Universal - Remixes
 
Gocce   Gocce
   2003 Universal - EP
 
¡Viva la Vida, Muera la Muerte!   ¡Viva la Vida, Muera la Muerte!
   2004 Universal - Àlbum
 
Appunti Partigiani   Appunti Partigiani
   2005 - Àlbum
   comprar en iTunes
Dopo il lungo inverno   Dopo il lungo inverno
   2006 - Àlbum
 
Bella Ciao   Bella Ciao
   2008 Mescal - Best Of
 

Notícies [amunt]
  29.04.2011: 5 de mayo XOC y Modena City Ramblers en Barcelona La 2 de Apolo (Castellano)
  22.04.2010: Modena City Ramblers en concierto 8 Mayo en Barcelona y 9 de Mayo en Madrid (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Modena City Ramblers

Contacte & Management [amunt]
M.C.R. live booking
Italia : Mescal eventi e produzioni Live
Cecca cecca@mescal.it - Phone +39 051 5878905 - mobile +39 335 7169140
Europe and Overseas : Estragon Productions
Lele Roveri lele@estragon.it - Phone +39 051 365825 - mobile +39 335 5736656

Band: posta@ramblers.it

Enllaços [amunt]
  www.ramblers.it
  www.lagrandefamiglia.it
  www.myspace.com/modenacityramblers
  www.mescal.it
  www.koeterhai.de

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016