www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [MASTRETTA]

MASTRETTA

Mastretta Mastretta
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Mastretta Mastretta

 

 

Mastretta

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Melodías y Rayos   Melodías y Rayos
   1998 - Àlbum
 

Melodías de Rayos X   Melodías de Rayos X
   1998 - Àlbum
 
Luna de Miel   Luna de Miel
   2000 - Àlbum
   comprar en iTunes
BSO El sueño del Caimán   BSO El sueño del Caimán
   2001 - Àlbum
 
Música de Automóvil   Música de Automóvil
   2001 - Àlbum
 
Mastretta en el Sol   Mastretta en el Sol
   2007 - DVD + CD Live
   comprar en iTunes
¡Vivan los Músicos!   ¡Vivan los Músicos!
   2008 - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Peret Rey de la Rumba   Peret Rey de la Rumba
   2000 Virgin - Recopilatori
 

BSO Asfalto   BSO Asfalto
   2000 - Àlbum
 
Subterfuge Factory 1993-2003   Subterfuge Factory 1993-2003
   2003 Subterfuge Records - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  28.03.2007: Mastretta: Adios Mu˝eco (Castellano)

Enllaços [amunt]
  www.mastretta.com
  www.myspace.com/mastretta

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016