www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [MASSILIA SOUND SYSTEM]

MASSILIA SOUND SYSTEM

Massilia Sound System Massilia Sound System
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Massilia Sound System Massilia Sound System

 

 

Massilia Sound System

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Parla patois   Parla patois
   1992 - Àlbum
 

Chourmo   Chourmo
   1993 - Àlbum
 
Commando Fada   Commando Fada
   1995 - Àlbum
 
Aïollywood   Aïollywood
   1997 - Àlbum
 
Marseille London Experience   Marseille London Experience
   1999 - Remixes
 
3968 CR 13   3968 CR 13
   2000 - Àlbum
 
Occitanista   Occitanista
   2002 - Àlbum
 
Massilia fait tourner   Massilia fait tourner
   2004 - DVD + CD Live
 
Oai E Libertat   Oai E Libertat
   2007 - Àlbum
 
Live E Libertat   Live E Libertat
   2011 - Live
 

Col·laboracions destacades [amunt]
It's a French Reggae Party 2   It's a French Reggae Party 2
   1999 Big Mama - Recopilatori
 

Sur les Roots de France   Sur les Roots de France
   2000 Virgin - Recopilatori
 
Digital Mestizo   Digital Mestizo
   2001 Revelde Discos - Doble recopilatori
 
Hexagone Riddim   Hexagone Riddim
   2001 Wagram - Recopilatori
 
It's a Frenchy Ska Reggae Party 3   It's a Frenchy Ska Reggae Party 3
   2001 Big Mama - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.II   Tolerance Double Zero vol.II
   2002 Circ - Doble recopilatori
 
Paysâme   Paysâme
   2006 - Recopilatori
   comprar en iTunes
RadioChango Añejo Reserva 7 Años   RadioChango Añejo Reserva 7 Años
   2008 - Doble recopilatori
   comprar en RadioChango

Notícies [amunt]
  20.04.2009: Festival au fond du Jardin du Michel (Français)
  03.09.2008: Recopilatorio RadioChango Añejo Reserva 7 Años (Castellano)
  03.09.2008: Recopilatori RadioChango Añejo Reserva 7 Años

Foro [amunt]
  El Foro de Massilia Sound System

Enllaços [amunt]
  www.massilia-soundsystem.com
  www.myspace.com/massiliasoundsystem

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016