www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [MALLACÁN]

MALLACÁN

Mallacán Mallacán
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Mallacán Mallacán

 

DOSSIER Maig 2009
de Mallacán

 

Mallacán
Mallacán

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano English

Discografia [amunt]
Entalto a reboluzión   Entalto a reboluzión
   1995 - Àlbum
 

Luen D'o Paradiso   Luen D'o Paradiso
   1999 - Àlbum
 
Chera, Chera!   Chera, Chera!
   2002 - Àlbum
 
País zierzo   País zierzo
   2005 GOR discos - Àlbum
   comprar en iTunes
Mar de Suenios   Mar de Suenios
   2009 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Lucha Amada - Musika Rebelde   Lucha Amada - Musika Rebelde
   2011 - Doble recopilatori
 

Notícies [amunt]
  14.10.2011: Compilation Lucha Amada (English)
  14.10.2011: Recopilatorio Lucha Amada - Musica Rebelde (Castellano)
  01.05.2009: Músicos por las lenguas de Aragón (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Mallacán

Vídeos [amunt]
  01.2011: Mallacan Japan tour 2010
  01.2010: Video Clip Mallacán - Pais Zierzo
  01.2010: Video Clip Mallacán - Si tu yes luen
  04.2009: Video Clip Mallacán - Canta Trista d'Irina

Contacte & Management [amunt]
Stop-producciones
Tel. (+34) 976299638
Mail: mallacan@mallacan.org

Enllaços [amunt]
  www.mallacan.org
  www.myspace.com/mallacan

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016