www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [LOS FABULOSOS CADILLACS]

LOS FABULOSOS CADILLACS

Los Fabulosos Cadillacs Los Fabulosos Cadillacs
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Los Fabulosos Cadillacs Los Fabulosos Cadillacs

 

 

Los Fabulosos Cadillacs

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Foro

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Bares y Fondas   Bares y Fondas
   1986 - Àlbum
   comprar en iTunes

Yo te avisé!   Yo te avisé!
   1987 - Àlbum
   comprar en iTunes
El Ritmo Mundial   El Ritmo Mundial
   1988 - Àlbum
   comprar en iTunes
El Satánico Dr. Cadillac   El Satánico Dr. Cadillac
   1989 - Àlbum
   comprar en iTunes
Volumen 5   Volumen 5
   1990 - Àlbum
 
Sopa de Caracol   Sopa de Caracol
   1991 - EP
 
EL León   EL León
   1991 - Àlbum
   comprar en iTunes
Vasos Vacíos   Vasos Vacíos
   1993 - Àlbum
   comprar en iTunes
En Vivo en Buenos Aires   En Vivo en Buenos Aires
   1994 - Live
   comprar en iTunes
Rey Azúcar   Rey Azúcar
   1995 - Àlbum
   comprar en iTunes
Fabulosos Calavera   Fabulosos Calavera
   1997 - Àlbum
   comprar en iTunes
20 Grandes Exitos   20 Grandes Exitos
   1998 - Best Of
 
La Marcha del Golazo Solitario   La Marcha del Golazo Solitario
   1999 - Àlbum
   comprar en iTunes
Hola   Hola
   2001 - Best Of
   comprar en iTunes
Chau   Chau
   2001 - Best Of
   comprar en iTunes
La Luz del Ritmo   La Luz del Ritmo
   2008 - Àlbum
   comprar en iTunes
El Arte De La Elegancia   El Arte De La Elegancia
   2009 - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Red Hot + Latin / Silencio = Muerte   Red Hot + Latin / Silencio = Muerte
   1996 - Recopilatori
   comprar en iTunes

Radical Mestizo   Radical Mestizo
   1999 Revelde Discos - Recopilatori
 
Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2   Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2
   2011 - Versions
   comprar en iTunes

Foro [amunt]
  El Foro de Los Fabulosos Cadillacs

Artistes relacionats [amunt]
  Vicentico

Enllaços [amunt]
  www.fabulosos-cadillacs.com.ar
  www.myspace.com/lfcoficial
  www.audiokat.com/artistas.asp?aid=00000236

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016