www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [LOS CAFRES]

LOS CAFRES

Los Cafres Los Cafres
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Los Cafres Los Cafres

 

DOSSIER Juliol 2007
de BIGFISH-MUSIC BCN

 

Los Cafres
Los Cafres

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Foro

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français Italiano English

Discografia [amunt]
Frecuencia Cafre   Frecuencia Cafre
   1994 - Àlbum
 

Instinto   Instinto
   1995 - Àlbum
 
Instinto Dub   Instinto Dub
   1996 - Remixes
 
Suena la Alarma   Suena la Alarma
   1997 - Àlbum
 
Popurri   Popurri
   1999 - Best Of
 
Espejitos   Espejitos
   2000 - Àlbum
 
Vivo a lo Cafre   Vivo a lo Cafre
   2004 - Doble Live
 
¿Quién da más?   ¿Quién da más?
   2004 - Àlbum
   comprar en iTunes
Luna Park   Luna Park
   2006 - DVD + CD Live
 
Barrilete   Barrilete
   2007 - Àlbum
   comprar en iTunes
Hombre Simple   Hombre Simple
   2007 - Àlbum
   comprar en iTunes
Classic Lover Covers   Classic Lover Covers
   2009 - DVD + CD
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes   Los Auténticos Decadentes: Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes
   2004 - Versions
 

Mirando Caer la Lluvia   Mimi Maura: Mirando Caer la Lluvia
   2007 - Àlbum
   comprar en iTunes
Latin Reggae   Latin Reggae
   2008 Putumayo - Recopilatori
 

Foro [amunt]
  El Foro de Los Cafres

Contacte & Management [amunt]
Mail: info@loscafres.com.ar

Artistes relacionats [amunt]
  El Natty Combo

Enllaços [amunt]
  www.loscafres.com.ar

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016