www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [LOS BARRANKILLOS]

LOS BARRANKILLOS

Los Barrankillos Los Barrankillos
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Los Barrankillos Los Barrankillos

 

DOSSIER Octubre 2008
de Los Barrankillos

 

Los Barrankillos
Los Barrankillos

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
Al Descompás   Al Descompás
   2006 - Maqueta
 

Kedate con el Cambio   Kedate con el Cambio
   2008 - Maqueta
 
Afrodisíak Rumba Style   Afrodisíak Rumba Style
   2009 - EP
 
El Barranko Peleón   El Barranko Peleón
   2010 - Àlbum
 
Comer y Ladrar   Comer y Ladrar
   2013 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
No Lo Intenten en Casa   Los Impagaos: No Lo Intenten en Casa
   2009 Ventilador Music - Àlbum
   comprar en iTunes

Boom Bastard   Electroputas: Boom Bastard
   2010 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  20.10.2009: Homenaje a Gato Pérez (y II) (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Los Barrankillos

Contacte & Management [amunt]
Manel: guguandco@hotmail.com // (+34) 667 61 98 66
Ismael: losbarrankillos@hotmail.com // (34) 630 682 547

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/losbarrankillos
  www.calarumba.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016