www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [LOS AUTÉNTICOS DECADENTES]

LOS AUTÉNTICOS DECADENTES

Los AutÚnticos Decadentes Los AutÚnticos Decadentes
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Los AutÚnticos Decadentes Los AutÚnticos Decadentes

 

DOSSIER Agost 2009
de Los AutÚnticos Decadentes

 

Los AutÚnticos Decadentes
Los AutÚnticos Decadentes

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano English

Discografia [amunt]
El Milagro Argentino   El Milagro Argentino
   1989 - Àlbum
   comprar en iTunes

Supersonico   Supersonico
   1991 - Àlbum
 
Fiesta Monstruo   Fiesta Monstruo
   1993 - Àlbum
 
Mi Vida Loca   Mi Vida Loca
   1996 - Àlbum
   comprar en iTunes
Cualquiera Puede Cantar   Cualquiera Puede Cantar
   1997 - Àlbum
   comprar en iTunes
Hoy Trasnoche   Hoy Trasnoche
   2000 - Àlbum
 
Los Reyes de la Canción   Los Reyes de la Canción
   2001 - Best Of
   comprar en iTunes
Sigue Tu Camino   Sigue Tu Camino
   2003 - Àlbum
   comprar en iTunes
12 Vivos   12 Vivos
   2004 - Live
   comprar en iTunes
Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes   Sigue Tu Camino: Versiones Y Remixes
   2004 - Versions
 
Obras Cumbres   Obras Cumbres
   2006 - Doble Best Of
   comprar en iTunes
Club Atletico Decadente   Club Atletico Decadente
   2006 - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Red Hot + Latin / Silencio = Muerte   Red Hot + Latin / Silencio = Muerte
   1996 - Recopilatori
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  19.10.2010: Gira Espa˝ola de Los AutÚnticos Decadentes y No Te Va Gustar NOVIEMBRE 2010 (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Los AutÚnticos Decadentes

Contacte & Management [amunt]
Mail: impactoshow@hotmail.com.ar

Enllaços [amunt]
  www.losautenticosdecadentes.com
  www.myspace.com/losautenticosdecadentes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016