www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [LILA DOWNS]

LILA DOWNS

Lila Downs Lila Downs
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Lila Downs Lila Downs

 

DOSSIER Novembre 2006
de Mono Lo

 

Lila Downs
Lila Downs

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Entrevistes

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français

Discografia [amunt]
La Sandunga   La Sandunga
   1999 - Àlbum
 

Tree of Life   Tree of Life
   2000 - Àlbum
 
Border / La línea   Border / La línea
   2001 - Àlbum
   comprar en iTunes
Una Sangre / One Blood   Una Sangre / One Blood
   2004 - Àlbum
   comprar en iTunes
La Cantina / Entre copa y copa   La Cantina / Entre copa y copa
   2006 - Àlbum
   comprar en iTunes
Lotería Cantada   Lotería Cantada
   2006 - DVD
 
Lila Downs: Live Session   Lila Downs: Live Session
   2006 - EP Live
   comprar en iTunes
Ojo de Culebra   Ojo de Culebra
   2008 - Àlbum
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  23.10.2008: Lila Downs publica su nuevo álbum Ojo de culebra en septiembre de 2008 (Castellano)
  18.06.2007: Festival Cruïlla de Cultures 2007 (Castellano)
  20.05.2007: Festival Cruïlla de Cultures 2007

Foro [amunt]
  El Foro de Lila Downs

Entrevistes [amunt]
  ÀUDIO: Interview Lila Downs - Esperanzah 2006 - 08/2006 (Français)

Contacte & Management [amunt]
MANAGEMENT INTERNATIONAL:
Betto Arcos
bettoarcos@liladowns.com

Contrataciones:
booking@liladowns.com


Contrataciones en Mexico y America Latina:
Libertad Estrada
Santisima Producciones
libertadestrada@prodigy.net.mx


Contrataciones en Estados Unidos y Canadá:
Maria Matias
Maria Matias Music
maria@mariamatiasmusic.com


Contrataciones en Francia, Bélgica, Holanda, Grecia, Italia y Turquía:
Corinne Serres
Mad Minute Music
corinne@madminutemusic.com


Contrataciones en España y Portugal:
Sergi Almiñana
El Caiman Producciones
elcaiman@elcaiman.org


Contrataciones en Alemania, Suiza, Austria, Escandinavia y Gran Bretaña:
Ariane Spiekermann
The Red House
ariane@redhouse-agency.com

Enllaços [amunt]
  www.liladowns.com
  www.myspace.com/liladowns

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016