www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [LES HURLEMENTS D'LÉO]

LES HURLEMENTS D'LÉO

Les Hurlements d'Léo Les Hurlements d'Léo
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Les Hurlements d'Léo Les Hurlements d'Léo

 

DOSSIER Febrer 2006

 

Les Hurlements d'Léo
Les Hurlements d'Léo

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français English

Discografia [amunt]
Le Café des Jours Heureux   Le Café des Jours Heureux
   1999 Madame Léo - Àlbum
 

La Belle Affaire   La Belle Affaire
   2000 Madame Léo - Àlbum
 
Ouest Terne   Ouest Terne
   2003 Madame Léo - Àlbum
 
HDL Live   HDL Live
   2004 Madame Léo - Àlbum
 
Temps Suspendu   Temps Suspendu
   2006 Wagram - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Mano Negra Illegal   Mano Negra Illegal
   2001 Big Mama - Recopilatori
 

Un air, deux familles (live)   Un air, deux familles (live)
   2002 - DVD + CD Live
   comprar en iTunes
Il y a un Pays... Palestine   Il y a un Pays... Palestine
   2003 - Recopilatori
 
La Pittoresque histoire de Pitt'ocha   Les Ogres de Barback: La Pittoresque histoire de Pitt'ocha
   2003 - Àlbum
 
Zic de Rue   Zic de Rue
   2007 - Recopilatori
 
Faites Encore Plus de Bruit   Faites Encore Plus de Bruit
   2007 Wagram - Recopilatori
 

Contacte & Management [amunt]
MANAGEMENT: Gloria
23 rue boyer 75020 PARIS
Tel : (+33) 01 43 58 25 64
Jeff Génie: jeff@gloria-consulting.com
Christophe Bosq: christophe@gloria-consulting.com

TOURNÉE: 3C
74 rue georges bonnac 33000 BORDEAUX
Tel : (+33) 05 57 53 02 41
France : Mathieu Vincent (mathieu.vincent@3ctour.com)
Etranger : Ben Herbière (ben.herbiere@3ctour.com)

Artistes relacionats [amunt]
  Les Touffes Krétiennes

Enllaços [amunt]
  www.hurlements.com
  www.myspace.com/leshurlementsdleo

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016