www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [LAS MANOS DE FILIPPI]

LAS MANOS DE FILIPPI

Las Manos de Filippi Las Manos de Filippi
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Las Manos de Filippi Las Manos de Filippi

 

DOSSIER Abril 2008
de Las Manos de Filippi

 

Las Manos de Filippi
Las Manos de Filippi

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
Reir por no llorar   Reir por no llorar
   1996 - Àlbum
 

Arriba las manos, esto es el Estado   Arriba las manos, esto es el Estado
   1998 Universal - Àlbum
 
Las Manos Santas van a Misa   Las Manos Santas van a Misa
   2000 - EP
 
Hasta las Manos   Hasta las Manos
   2002 - Àlbum
 
Fiesta Señores   Fiesta Señores
   2005 - Live
 
Control Obrero   Control Obrero
   2007 - Doble àlbum
 
Los Métodos Piqueteros   Los Métodos Piqueteros
   2008 - Best Of
 
La Calesita de Mamanis   La Calesita de Mamanis
   2011 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Alta Tensión   Alta Tensión
   1995 - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  05.09.2008: Kontrakorriente 2008 (Castellano)
  21.06.2008: Disco Homenaje a Ernesto 'Che' Guevara (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Las Manos de Filippi

Fotos [amunt]
  Sala Eventual Music, Málaga, 21 de septiembre 2008

Contacte & Management [amunt]
En España y Francia
Booking: La Newton Booking
Representante: Germán de Souza
http://www.lanewton.net/index.php/contactar/

En Alemania, Suiza, Austria, Polonia, Rep. Checa, Hungría
Booking: Köeterhai
Representante: Alex Wix
alora.o@gmx.net

En Argentina, Chile, Uruguay
Booking: LMF Producciones
Representante: Germán Anzoategui
lasmanos02@hotmail.com

En México
Representante: Diego Orejan
dgorejan@hotmail.com

Enllaços [amunt]
  www.lasmanos.com.ar
  www.myspace.com/lasmanosdefilippi

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016