www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [LA NOVA TRADICIONAL]

LA NOVA TRADICIONAL

La Nova Tradicional La Nova Tradicional
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  La Nova Tradicional La Nova Tradicional

 

DOSSIER Novembre 2009

 

La Nova Tradicional
La Nova Tradicional

  Dossier

  Foro

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
LA NOVA TRADICIONAL és una agrupació musical novell, formada a l'estiu del 2009, quan es van unir a Barcelona els compositors i intèrprets cubans Mane Ferret, Carlitos Lage i Dono Arango, trobadors en essència, els quals junten els seus estils per a crear un nou repertori basat en el patrimoni tradicional cubà, caribeny i llatí, en alguns dels seus diversos gèneres: boleros, sons, cançons, danzones, havaneres, bossa... De seguida es sumen el treser Yuri Olay, el percussionista Carlitos Reyes (Compota), i un baby bass, premut per Robin Reyes, quedant així establert el format, ja clàssic, de sexteto.

LA NOVA TRADICIONAL ha assolit un so particular caracteritzat per l'exquisit treball de veus, el fresc i cuidat repertori -que també inclou alguns temes d'antics compositors populars-, la presència harmònica del tres -instrument autòcton cubà de sis cordes aparellades-, i l'addició del bombo al set de percussió convencional.

LA NOVA TRADICIONAL ha estremit més enllà del underground barceloní, presentant-se en el circuit de sales més popular de la ciutat, Rumba Club de l’Apolo, La Faktoría de Terrassa, La Cava del Retiro de Sitges, Harlem Jazz Club, Jamboree, Razzmatazz, i en totes elles centenars de veus de totes les edats van corejar el Vente pa’Barna, i van ballar a la cadència de la Samba Intel•lectual.

Al mes de juliol, LA NOVA TRADICIONAL va rebre una beca atorgada per la Casa de la Música Popular, consistent en cinc dies d'enregistrament en l'Estudi La Salamandra de L’Hospitalet, i així van gravar la seva òpera prima, titulada El Rayo, amb set temes originals i inèdits de Mane Ferret, Carlitos Lage i Dono Arango. El Rayo resumeix la llarga experiència vivencial i rítmica d'aquests músics, i la intensa efervescència creativa que va significar la seva trobada a Barcelona.


Foro [amunt]
  El Foro de La Nova Tradicional

Fotos [amunt]
  La Nova Tradicional

Contacte & Management [amunt]
Asociaciˇn Cubaneo lo AutÚntico

Tel.:
(+34) 600359291
(+34) 626393505
(+34) 93 5134092

Enllaços [amunt]
  www.lanovatradicional.tk
  www.myspace.com/cubaneoloautenticobcn

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016