www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [LA BUNDU BAND]

LA BUNDU BAND

La Bundu Band La Bundu Band
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  La Bundu Band La Bundu Band

 

DOSSIER Gener 2008
de La Bundu Band

Última actualització: Febrer 2010

 

La Bundu Band
La Bundu Band

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




La Bundu Band és un projecte que va iniciar com a hobby l'arenyenc Albert Maynou, que experimentava a casa seva amb l'electrònica i el so tradicional de la gralla i la dolçaina. Un cop abandonat el  projecte anterior Skafam es tanca al seu estudi per plasmar les seves inquietuds en un projecte sòlid amb músics a l'escenari. És per això que decideix recórrer al guitarrista i cantant dels aleshores Reig Bord, Fèlix Cucurull, l'actriu i cantant Marta Martori, el conegut dj de Martorell Dj. Gusa i el baixista de Vilassar, Juan Pujol per portar aquest format a l'escenari.

Després d'un primer any en fase de probes i amb pocs concerts, la banda ja consolidada decideix editar-se el seu primer cd totalment auto-produït per presentar-se en societat. D'aquesta manera neix Guerrer Rebel (Quimera Records), una potent carta de presentació on La Bundu Band deixa clares quines son les seves intencions: descontent amb la realitat político-social del país i del món en general, el seu compromís amb la terra que li dóna aixopluc i sobretot, ganes d'obrir un forat musical a l'electrònica mestissa en català, una cosa que encara queda pendent, i tot això amb optimisme i energia plasmada en un total de 13 temes. També mostren sense cap tipus de pudor quines son les seves influències musicals, que van des de Fermin Muguruza fins als anglesos Asian Dub Foundation, passant pels francesos La Phaze o els valencians Obrint Pas.

Reggae melòdic, ragga, jungle, drum'n'bass, ska, bases electròniques, dub i tot això amb el nexe d'unió de la gralla, la tarota i la dolçaina, mostra del seu arrelament a la cultura catalana. Un huracà de festa i potència on també hi deixen petja altres artistes que han prestat el seu talent col·laborant amb aquesta banda com son: Maira Comalat (Relk), la cantant de soul maresmenca Raquel Xiberta, els barcelonins Nan Roig, el poeta i historiador Jordi Bilbeny, el duet de hip hop mexicà Casta de Bronce i com no, el nostre apreciat Rude Barriobeat que a més de remesclar el tema que dóna nom al disc presta la seva veu en alguns scratch.

Atents perquè La Bundu Band arriba des dels los Països Catalans i per tot el món colpejant amb força.

Qui som La Bundu Band?

-Albert Maynou (Veu principal i gralla)
-Marta Martori (Cors)
-Fèlix Cucurull (Guitarra)
-Joan Pujol (Baix)
-Dj. Gusa (Plats i sampler)

Discografia [amunt]
Revolució Global   Revolució Global
   2006 - Maqueta
 

Estelles del passat   Estelles del passat
   2007 - Maqueta
 
Guerrer Rebel   Guerrer Rebel
   2010 - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
Cat Samurai   Cat Samurai
   2011 Kasba Music - Àlbum
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  15.05.2012: La Bundu Band guanya el concurs per actuar al festival Esperanzah! 2012
  02.11.2011: La Bundu Band presenta Cat Samurai (Castellano)
  02.11.2011: La Bundu Band presenta Cat Samurai

Foro [amunt]
  El Foro de La Bundu Band

Vídeos [amunt]
  11.2012: Video Clip La Bundu Band - La mÓ negra
  12.2011: Video Clip La Bundu Band - La Revoluciˇ del Nou Mil-lenni

Fotos [amunt]
  La Bundu Band

Contacte & Management [amunt]
labunduband@hotmail.com

Enllaços [amunt]
  www.aldeaglobal.net/labunduband
  www.myspace.com/labunduband

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016