www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [KORTATU]

KORTATU

Kortatu Kortatu
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Kortatu Kortatu

 

 

Kortatu

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Kortatu/Cicatriz/Jotakie/Kontuz Hi!   Kortatu/Cicatriz/Jotakie/Kontuz Hi!
   1985 Soñua - EP
 

Kortatu   Kortatu
   1985 Soñua - Àlbum
 
El estado de las cosas   El estado de las cosas
   1986 Soñua - Àlbum
 
Kolpez kolpe   Kolpez kolpe
   1988 Oihuka - Àlbum
 
Azken guda dantza   Azken guda dantza
   1988 Nola! - Doble Live
 
Azken guda dantza   Azken guda dantza
   1992 Esan Ozenki - Reedició
 
A Front Line Compilation   A Front Line Compilation
   1995 - Best Of
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998)   Fermin Muguruza: Amodio eta gorrotzko kantak / Canciones de amor y odio (1984-1998)
   1998 Esan Ozenki - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  10.05.2006: La tienda de Talka Records abre sus puertas (Castellano)
  10.05.2006: TALKA obre la seva botiga

Artistes relacionats [amunt]
  Joxe Ripiau
  Fermin Muguruza
  Sagarroi
  Negu Gorriak

Enllaços [amunt]
  www.esan-ozenki.com
  www.gridaloforte.com
  www.audiokat.com/artistas.asp?aid=00000346

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016