www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [KAYO MALAYO]

KAYO MALAYO

Kayo Malayo Kayo Malayo
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Kayo Malayo Kayo Malayo

 

DOSSIER Octubre 2007
de Kayo Malayo

Última actualització: Juny 2009

 

Kayo Malayo
Kayo Malayo

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




L’any 2004, a la ciutat de Terrassa va néixer Kayo Malayo, grup format per joves de la mateixa ciutat.

A principis del 2005 surt a la llum "Paxeando", la primera maqueta de la banda, que va ser enregistrada a "X1 Studios", de la mà d'en Dani Trujillo, i que inclou 6 temes en clau de ska, reggae i cumbia. Mentrestant el grup està agafant una nova línia, un nou estil.

L'any 2006 es presenta com una nova etapa pel grup i, després de fer rodar la nova formació per diferents escenaris de la província, a finals d'estiu Kayo Malayo fitxa per l'associació "Tercera Via", que li dóna l'oportunitat de deixar-se veure en escenaris tant importants com "SALA APOLO '06", "Plaça Rius i Taulet” (Festa Major de GRÀCIA '07) o "MERCAT DE LA MÚSICA VIVA DE VIC '07".

El 2007 és un any clau per la banda, ja que, després de fer una gira per tot Catalunya, Kayo Malayo treu a la llum un nou treball d'estudi, sota el títol "Arristifaisei" (que és el crit de guerra de la banda). Va ser enregistrat a l'estudi "La Taifa", de la mà d'en David Pérez (La Carrau, Rauxa, Ojos de Brujo) i inclou 5 temes.

Aquest CD dóna moltíssima energia al grup per tal que la temporada 2008 sigui encara més productiva que l’anterior sobrepassant en aquesta la xifra de 40 concerts. A destacar el pas per escenaris com l’ACAMPADA JOVE ’08, AQUELARRE ’08 (Cervera), FESTOUR's, Festa Major de GRÀCIA '08, Festa Major de Terrassa, etc.

Al 2009 surt el NOU DISC del grup que inclou 12 temes amb una dosi d'Ska-Vacilón imparable made by Kayo Malayo!!!!!

Kayo Malayo!!! Arristifaisei!!!!!

Discografia [amunt]
Paxeando   Paxeando
   2005 - Maqueta
 

Arristifaisei   Arristifaisei
   2007 - Maqueta
 
Qui ens va parir!!!   Qui ens va parir!!!
   2009 RadioChango - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
Katalonska   Katalonska
   2011 Kasba Music - Àlbum
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  05.09.2011: Newsletter Kasba Music, N║ 12
  05.09.2011: Newsletter Kasba Music, N║ 12 (Castellano)
  19.05.2008: L'URBAN VEUS ja tÚ nova data: Del 30 de maig a l'1 de juny!
  21.04.2008: 3er Aniversari LO SUBMARINO - FESTA RADIOCHANGO
  21.04.2008: 3er Aniversario LO SUBMARINO - FIESTA RADIOCHANGO (Castellano)
  21.04.2008: URBAN VEUS 2008
  21.04.2008: URBAN VEUS 2008 (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Kayo Malayo

Vídeos [amunt]
  06.2009: Video Clip Kayo Malayo - Gasolina
  04.2008: URBAN VEUS 2008 - Trailer
  10.2007: Concert Malayo, 3XL.cat
  10.2007: Kayo Malayo al Mercat de M˙sica Viva de Vic 2007

Contacte & Management [amunt]
Tel: (+34) 605 796 065
Email: kayomalayo@hotmail.com

Enllaços [amunt]
  www.kayomalayo.com
  www.myspace.com/kayomalayo
  www.terceravia.org/kayomalayo

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016