www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [KANJAR'OC]

KANJAR'OC

Kanjar'oc Kanjar'oc
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Kanjar'oc Kanjar'oc

 

DOSSIER Gener 2008
de Kanjar'oc

 

Kanjar'oc
Kanjar'oc

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français English

Discografia [amunt]
Port-de-Bouc   Port-de-Bouc
   1992 - Maqueta
 

Furia Kanja   Furia Kanja
   1996 - EP
 
Stylee Dub Remix   Stylee Dub Remix
   1996 - Remixes
 
Fait Tournée   Fait Tournée
   1997 - EP Live
 
Kamino Real   Kamino Real
   1999 - Àlbum
 
Match Retour   Match Retour
   2000 - Àlbum
 
L'âme de Feu   L'âme de Feu
   2002 - Àlbum
 
Live & Direct   Live & Direct
   2004 - Live
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Ocho Ríos   Spook And The Guay: Ocho Ríos
   1999 Virgin - Àlbum
 

Let's Skank ! vol. 2   Let's Skank ! vol. 2
   1999 - Recopilatori
 
L'Usina   Dupain: L'Usina
   2000 Virgin - Àlbum
 
3968 CR 13   Massilia Sound System: 3968 CR 13
   2000 - Àlbum
 
Mano Negra Illegal   Mano Negra Illegal
   2001 Big Mama - Recopilatori
 
Digital Mestizo   Digital Mestizo
   2001 Revelde Discos - Doble recopilatori
 
It's a Frenchy Ska Reggae Party 3   It's a Frenchy Ska Reggae Party 3
   2001 Big Mama - Recopilatori
 
Small Axe III, 300% indépendant   Small Axe III, 300% indépendant
   2002 Small Axe - Recopilatori
 
Dub Mentality   Les Rats s'Cassent: Dub Mentality
   2003 - Àlbum
 

Contacte & Management [amunt]
KANJAROC Association
Château de la Vieille Montagne
1, avenue Pablo Neruda
13110 Port de Bouc

Tel/Fax: 04 42 06 03 02
Mail : tour@kanjaroc.com

Enllaços [amunt]
  www.kanjaroc.com
  www.myspace.com/kanjaroc

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016