www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [K2R RIDDIM]

K2R RIDDIM

K2r Riddim K2r Riddim
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  K2r Riddim K2r Riddim

 

DOSSIER Juny 2007
de K2r Riddim

 

K2r Riddim
K2r Riddim

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français

Discografia [amunt]
Carnet de Roots   Carnet de Roots
   1998 - Àlbum
 

Live   Live
   1999 - EP Live
 
Appel d'R   Appel d'R
   2001 - Àlbum
 
Decaphonik   Decaphonik
   2004 - Àlbum
 
Foule Contact   Foule Contact
   2005 - Àlbum
 
Les Routes de l'Independance   Les Routes de l'Independance
   2005 - DVD
 
K2 Airlines   K2 Airlines
   2006 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Let's Skank ! vol. 2   Let's Skank ! vol. 2
   1999 - Recopilatori
 

It's a French Reggae Party 2   It's a French Reggae Party 2
   1999 Big Mama - Recopilatori
 
Sur les Roots de France   Sur les Roots de France
   2000 Virgin - Recopilatori
 
Le Capitaliste est une Ordure   Le Capitaliste est une Ordure
   2000 - Recopilatori
 
Small Axe 100% Indépendant   Small Axe 100% Indépendant
   2000 Small Axe - Recopilatori
 
Mega Reggae   Mega Reggae
   2001 Wagram - Recopilatori
 
Hexagone Riddim   Hexagone Riddim
   2001 Wagram - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.II   Tolerance Double Zero vol.II
   2002 Circ - Doble recopilatori
 
Mic Cité   Mic Cité
   2007 - Recopilatori
   comprar en iTunes

Contacte & Management [amunt]
K2R RIDDIM
C/O A´lissam Procuctions
118 avenue Roger Salengro
13003 Marseille - France

Please send all fanmail to : contact@k2r-riddim.net

Management & production : A´lissam Productions (CÚdric)
cedrick2@club-internet.fr
P : +33 (0)4 91 08 13 43

Tour: 3C Tour (Jimmy)
j.kinast@3ctour.com
P : +33 (0)5 57 53 02 44

Label & Promo: Wagram Music (Florent)
info@wagram.fr
P : +33 (0)1 56 53 76 00

Enllaços [amunt]
  www.k2r-riddim.net
  www.myspace.com/k2rriddim

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016