www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [IRATXO]

IRATXO

Iratxo Iratxo
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Iratxo Iratxo

 

DOSSIER Octubre 2007
de Iratxo

 

Iratxo
Iratxo

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
De donde el aire da la vuelta   De donde el aire da la vuelta
   2007 - Àlbum
   comprar en iTunes

A Versos y a Bocaos   A Versos y a Bocaos
   2009 - Àlbum
 
Arando Vertederos   Arando Vertederos
   2011 - Àlbum
 
Amor y otras guerras   Amor y otras guerras
   2013 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  26.11.2009: Villaembrujada Festival 2009 (Castellano)
  19.02.2008: VIÑA ROCK 2008 (Castellano)
  14.10.2007: Presentación del disco de IRATXO: "De donde el aire da la vuelta" (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Iratxo

Vídeos [amunt]
  01.2013: Video Clip Iratxo - Grita
  03.2011: Videoclip Iratxo - Mala Vida

Fotos [amunt]
  Festival Aupa Lumbreiras 2009
  Festival Aupa Lumbreiras 2008

Contacte & Management [amunt]
Mail: iratxo@iratxo.org

Artistes relacionats [amunt]
  El Informe de Walter

Enllaços [amunt]
  www.iratxo.org
  www.myspace.com/iratxoband

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016