www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [IL PARTO DELLE NUVOLE PESANTI]

IL PARTO DELLE NUVOLE PESANTI

Il Parto Delle Nuvole Pesanti Il Parto Delle Nuvole Pesanti
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Il Parto Delle Nuvole Pesanti Il Parto Delle Nuvole Pesanti

 

DOSSIER Agost 2009
de Il Parto Delle Nuvole Pesanti

 

Il Parto Delle Nuvole Pesanti
Il Parto Delle Nuvole Pesanti

  Dossier

  Discografia

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: Italiano

Discografia [amunt]
Guerra al Salario   Guerra al Salario
   1991 - Maqueta
 

Alisifare   Alisifare
   1994 Lu ragnu stortu Records - Àlbum
   comprar en iTunes
Pristafora   Pristafora
   1996 Lu ragnu stortu Records - Àlbum
   comprar en iTunes
4 Battute di Povertà   4 Battute di Povertà
   1997 Lu ragnu stortu Records - Àlbum
   comprar en iTunes
Sulle Ali della Mosca   Sulle Ali della Mosca
   2000 Lu ragnu stortu Records - Àlbum
   comprar en iTunes
Roccu u Stortu   Roccu u Stortu
   2001 Lu ragnu stortu Records - Àlbum
   comprar en iTunes
Attenzione all'Estinzione   Attenzione all'Estinzione
   2002 - EP
 
Ho visto anche degli Zingari Felici   Ho visto anche degli Zingari Felici
   2003 Storie di Note - Àlbum
   comprar en iTunes
Il Parto   Il Parto
   2004 - Àlbum
   comprar en iTunes
Slum   Slum
   2008 - DVD + CD
   comprar en iTunes

Contacte & Management [amunt]
Lara Maroni per Storie di note
Mail: concerti@storiedinote.com
tel: (+39) 0761 490085 / (+39) 329 2314716

Enllaços [amunt]
  www.partonuvole.com
  www.myspace.com/ilpartodellenuvolepesanti

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016