www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [IDIR]

IDIR

Idir Idir
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Idir Idir

 

 

Idir

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
A Vava Inouva   A Vava Inouva
   1976 - Àlbum
   comprar en iTunes

Nos Enfants   Nos Enfants
   1979 - Àlbum
 
Les Chasseurs de Lumière   Les Chasseurs de Lumière
   1993 - Àlbum
   comprar en iTunes
Identities   Identities
   1999 - Àlbum
   comprar en iTunes
Deux rives, un rêve (Best of)   Deux rives, un rêve (Best of)
   2002 - Best Of
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Digital Mestizo   Digital Mestizo
   2001 Revelde Discos - Doble recopilatori
 

Per Palestina   Per Palestina
   2003 - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  06.05.2009: Festival Rio Loco, 15e édition (Français)
  03.10.2007: “Noches de Ramadán” para celebrar el final del mes sagrado (Castellano)
  25.06.2006: Festival Cruïlla de Cultures 2006
  25.06.2006: Festival Cruïlla de Cultures 2006 (Français)
  24.05.2006: Festival Cruïlla de Cultures 2006 (Castellano)

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016