www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [IAO]

IAO

IAO IAO
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  IAO IAO

 

DOSSIER Maig 2011

 

IAO
IAO

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français

Discografia [amunt]
Retour   Retour
   1995 - Àlbum
 

Shaman   Shaman
   1998 - Àlbum
 
Retorno   Retorno
   1999 - Àlbum
 
Ritual   Ritual
   2000 - Àlbum
 
Latino System   Latino System
   2002 - Àlbum
 
Demo   Demo
   2003 - Maqueta
 
Live   Live
   2005 - Live
 
Esperando   Esperando
   2008 - Àlbum
 
La Vida Pasajera   La Vida Pasajera
   2011 Sabor Discos - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Resto Pollo Rico 2   Resto Pollo Rico 2
   2004 Sabor Discos - Recopilatori
 

Muévete Bien - Sabor Mestizo   Muévete Bien - Sabor Mestizo
   2007 Sabor Discos - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  24.10.2011: Salida del nuevo cd del grupo IAO (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de IAO

Vídeos [amunt]
  04.2011: Video Clip IAO - La celda fria

Contacte & Management [amunt]
Mail: iaolatinosystem@yahoo.fr
Tel: (+33) (0)6 63 09 29 29 Ventura Javier
Tel: (+33) (0)6 62 67 26 45 Ventura JosÚ

Enllaços [amunt]
  www.iaomusic.com
  www.myspace.com/iaolatinosystem
  www.youtube.com/user/IAOLATINOSYSTEM

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016