www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [GUACHUPÉ]

GUACHUPÉ

Guachupé Guachupé
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Guachupé Guachupé

 

DOSSIER Gener 2006
de Guachupé

 

Guachupé
Guachupé

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
Guachupé és una banda que neix aproximadament fa 6 anys a Santiago de Xile, producte de les inquietuds musicals de quatre amics que es coneixen des de la infància. Les seves influències són múltiples en el musical, mes en les lletres al·ludeixen a les inquietuds i vivències de joves que habiten en un Xile que a poc a poc tracta de recuperar el temps perdut en la cultura després de sortir d'un difícil procés de dictadura i transició democràtica i bàsicament constituïxen el factor que fa a Guachupé a una banda fresca i distinta en el mitjà nacional, sense deixar d'ésser per això fidels representants d'un sector postergat a Xile.

En aquests anys de treballo Guachupé ha participat en diverses iniciatives que han sorgit bàsicament del nostre contacte amb el món universitari i popular, entre elles podem contar múltiples presentacions en jornades organitzades per moviments estudiantils amb la finalitat d'obtenir millores, per a obtenir un igualitari ingrés i accés a l'educació superior, en
el Festival de Bandes Joves Balmaceda 1215, en la seva versió 2002, en la qual Guachupé obté un segon lloc, tocant davant mes 15 mil persones, així com la participació en el disc compilatorio Rock & Reixes: Sons des de la Presó, proposta donada per Amnistia Internacional, Ministeri d'Educació i Fondart (Fons d'ajuda a les arts) i en la qual van participar músics tals com Els Pettinellis, Florcita Motuda, Sinergia, Dj Raff & Sol Digues Medina, Maurici Redolés i els Ex Animals Domèstics, Guisat, La Patogallina Saunmachín, i els Rockers, tots amb concerts en viu gravats en penals de la Regió Metropolitana i que van formar part també d'un registre visual que derivo en un documental cridat de la mateixa manera.

La banda està contínuament tocant en viu i manté un contacte proper amb els seus seguidors a través del seu pagina web (www.guachupe.cl), mig pel qual Guachupé s'ha fet conegut en molts llocs tant de Xile com de Sudamérica. Així mateix, la banda ha col·locat en el lloc web el seu primer treball en format demo, distribuint-lo gratuïtament a través d'Internet.

Discografia [amunt]
Jugamos como nunca   Jugamos como nunca
   2006 - Maqueta
 

Estamos todos en la trampa   Estamos todos en la trampa
   2007 - Àlbum
 
La Triste Realidad   La Triste Realidad
   2010 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  02.08.2006: 3ra cumbre mestiza en Chile (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Guachupé

Contacte & Management [amunt]
Nelson Alveal Silva
Tel: 56 9 5787948
Mail: contacto@guachupe.cl

Enllaços [amunt]
  www.guachupe.cl
  guachupe.forum.ijijiji.com
  www.myspace.com/bandaguachupe
  www.fotolog.com/bandaguachupe

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016