www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [GERTRUDIS]

GERTRUDIS

Gertrudis Gertrudis
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Gertrudis Gertrudis

 

DOSSIER Abril 2006
de Gertrudis

 

Gertrudis
Gertrudis

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Traducció de Martulina

Representants de la nova fusió de la rumba catalana, com també d’altres estils com el reggae, la cumbia, el ragga, el funky, la musica mediterrània...
Amb el seu primer disc al mercat "TETA", van ser seleccionats com el grup revelació de l’any a Catalunya. Van versionar l’himne del Barça, van clausurar el mercat de música viva d Vic davant de 20000 persones i van actuar per tot l’estat espanyol, França, Holanda i Bèlgica.

Gertrudis va editar el seu segon disc al maig del 2005, iniciant-se la presentació amb una gira internacional que els va dur a Marsella, Amsterdam, Bremen o Brujas entre d’altres. Ha fet dos gires per Holanda, una per Alemanya i tenen una contractació permanent a França. Han actuat en festivals tan prestigiosos com el folksegovia, el Kilometroak (país basc) i el popckom (Alemanya) entre d’altres. Han aconseguit posicionar-se al nº1 de radio creta (Grècia), nº8 a radio Bonn (Alemanya), nº3 radio latina (França) i sonen a les principals emissores d’Espanya.

Actualment conten amb un dels millors directes produïts a Catalunya. Més de 300 concerts en cinc anys els avalen. Encara no els coneixes?

Discografia [amunt]
Gertrudis   Gertrudis
   2003 - EP
 

Teta   Teta
   2003 - Àlbum
   comprar en iTunes
Gertrudis   Gertrudis
   2005 - Àlbum
   comprar en iTunes
Política de Verbena   Política de Verbena
   2007 - Àlbum
   comprar en iTunes
500   500
   2009 - DVD + CD Live
 
Tripolar   Tripolar
   2011 - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Naraina Nano!   Naraina: Naraina Nano!
   2008 - Àlbum
 

Más Achilifunk   Más Achilifunk
   2009 Love Monk - Àlbum
   comprar en iTunes
España   España
   2009 Putumayo - Recopilatori
 
Toca Madera   Papawa: Toca Madera
   2010 Ventilador Music - Àlbum
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  30.08.2012: Concert de Gertrudis i Arkada a la quarta Festa Jove de Cubelles
  14.03.2011: NUEVO DISCO DE GERTRUDIS: TRIPOLAR (Castellano)
  13.03.2011: NOU DISC DE GERTRUDIS: TRIPOLAR
  14.12.2009: La Diada de la Rumba desborda el CAT
  06.11.2009: DIADA DE LA RUMBA
  16.09.2009: Comunicat Gertrudis
  20.05.2009: Getrudis - 500
  20.05.2009: Getrudis - 500 (Castellano)
  17.04.2009: Más Achilifunk (Castellano)
  07.04.2009: GERTRUDIS EN CONCERT EXCLUSIU DE MYSPACE
  24.03.2009: HOMENAJE A GATO PÉREZ (Castellano)
  27.11.2008: GERTRUDIS VUELVEN A MADRID (Castellano)
  21.10.2008: GERTRUDIS - ¡¡CONCIERTO 500!! (Castellano)
  12.10.2008: GERTRUDIS - ¡¡CONCERT 500!!
  20.06.2007: Queda una semana para el SENGLAR ROCK LLEIDA 2007 (Castellano)
  07.05.2007: 3r Caixa Sabadell - Etnival 2007
  04.04.2006: Fotografia musical al BAHIA
  04.04.2006: Fotografía musical en el BAHÍA (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Gertrudis

Vídeos [amunt]
  05.2011: Video Clip Getrudis - Curiós

Fotos [amunt]
  Apolo, Barcelona 14/12/2005

Contacte & Management [amunt]
Mail: info@gertrudis.com

Artistes relacionats [amunt]
  La Troba Kung-Fú

Enllaços [amunt]
  www.gertrudis.com
  www.myspace.com/gertrudisband
  www.calarumba.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016