www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [GADJO]

GADJO

Gadjo Gadjo
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Gadjo Gadjo

 

DOSSIER Gener 2006
de Gadjo

 

Gadjo

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français

Discografia [amunt]
Gadjo   Gadjo
   2005 - Àlbum
   comprar en iTunes

Parayayasygamberros   Parayayasygamberros
   2006 - Àlbum
   comprar en iTunes
El Big Quilombo   El Big Quilombo
   2008 - Àlbum
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  25.06.2006: Festival Cruïlla de Cultures 2006
  25.06.2006: Festival Cruïlla de Cultures 2006 (Français)
  24.05.2006: Festival Cruïlla de Cultures 2006 (Castellano)
  04.04.2006: K-RABARNA Abril 2006 - cada dimecres al LLANTIOL de BARCELONA
  27.03.2006: K-RABARNA Abril 2006 - cada miércoles en el LLANTIOL de BARCELONA (Castellano)

Fotos [amunt]
  Gadjo

Contacte & Management [amunt]
Management
Emma Gawlinski
gadjomusica@hotmail.com

Contacto Gira Francia
Nadège Lagneau +34 658 400 134 alteranad@yahoo.fr
Delphine Arseguel + 34 653 095 455 alfenide3@yahoo.es

Enllaços [amunt]
  www.gadjomusica.com
  www.myspace.com/gadjomusica

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016