www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [FRITANGA]

FRITANGA

Fritanga Fritanga
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Fritanga Fritanga

 

DOSSIER

 

Fritanga
Fritanga

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Foro

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
Cuidao que quema!!   Cuidao que quema!!
   2005 - EP
 

Mami   Mami
   2006 - Àlbum
 
Todolocura   Todolocura
   2008 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  24.03.2006: Mami... el nuevo disco de Fritanga (Castellano)
  04.07.2004: La FRITANGA y el SR ANTIPIRINA (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Fritanga

Contacte & Management [amunt]
D'INSTINTO MANAGEMENT Y PRODUCCIONES S.L.
Telf: 617 002467 / 91 7193882
aitor@dinstinto.com
www.dinstinto.com

Artistes relacionats [amunt]
  Sr Antipirina
  Candelaria

Enllaços [amunt]
  www.fritanga.net
  www.myspace.com/fritanga

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016