www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [FRANZISKA]

FRANZISKA

Franziska Franziska
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Franziska Franziska

 

 

Franziska

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Zanza Una Hit   Zanza Una Hit
   1997 - EP
 

The Lover 7''   The Lover 7''
   1999 - Àlbum
 
Special Blend   Special Blend
   2001 - Àlbum
 
In the mood   In the mood
   2002 V2 - EP
 
Special Blend   Special Blend
   2002 - Reedició
 
Hot Shot   Hot Shot
   2003 V2 - Àlbum
   comprar en iTunes
FRNZSK The New Sound of Franziska   FRNZSK The New Sound of Franziska
   2006 - Àlbum
 
Action   Action
   2008 - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Reggae Sunsplash, Vol. 1 Ital Reggae   Reggae Sunsplash, Vol. 1 Ital Reggae
   2001 - Recopilatori
   comprar en iTunes

4 Riddims 4 Unity   Africa Unite: 4 Riddims 4 Unity
   2007 - Versions
 

Notícies [amunt]
  01.02.2004: Laurel Aitken Benefit Show - UNICA DATA ITALIANA!!! (Italiano)

Foro [amunt]
  El Foro de Franziska

Contacte & Management [amunt]
Mail: info@franziska.it

Enllaços [amunt]
  www.franziska.it
  www.myspace.com/franziskaband
  www.wayouteventi.it

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016