www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [FIDEL NADAL]

FIDEL NADAL

Fidel Nadal Fidel Nadal
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Fidel Nadal Fidel Nadal

 

DOSSIER Abril 2008
de Vibra Comunicación

 

Fidel Nadal
Fidel Nadal

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Fotos

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
Lumumba   Lumumba
   1996 - Àlbum
 

Canta sobre discos   Canta sobre discos
   2000 - Àlbum
 
Cabeza Negra   Cabeza Negra
   2001 - Àlbum
 
Repatriación   Repatriación
   2001 - Àlbum
 
Selassie I Dios Todopoderoso   Selassie I Dios Todopoderoso
   2001 - Àlbum
 
En vivo en México   En vivo en México
   2001 - Àlbum
 
Brillando por Negus   Brillando por Negus
   2002 - Àlbum
 
En vivo en Japón   En vivo en Japón
   2002 - Live
 
Amlak   Amlak
   2003 - Àlbum
 
Puerta de Oro   Puerta de Oro
   2003 - Àlbum
   comprar en iTunes
Fuego Caliente   Fuego Caliente
   2004 - Àlbum
 
Negrociación   Negrociación
   2004 - Àlbum
 
Trabajo de hormiga   Trabajo de hormiga
   2006 - Àlbum
 
Emocionado   Emocionado
   2008 - Àlbum
 
Forever Together   Forever Together
   2010 - Àlbum
 
Arranque   Arranque
   2011 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Casa Babylon   Mano Negra: Casa Babylon
   1994 Virgin - Àlbum
 

Automatik Kalamity   Anouk: Automatik Kalamity
   1997 Virgin - Àlbum
 
Brigadistak Sound System   Fermin Muguruza: Brigadistak Sound System
   1999 Esan Ozenki - Àlbum
 
20 Minutos   Dancing Mood: 20 Minutos
   2001 - Àlbum
 
Vol. 2   Dancing Mood: Vol. 2
   2002 - Àlbum
 
Fiesta del Mundo   Celestina: Fiesta del Mundo
   2003 - Àlbum
 
Resto Pollo Rico   Resto Pollo Rico
   2003 Sabor Discos - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico 2   Resto Pollo Rico 2
   2004 Sabor Discos - Recopilatori
 
Groovin'High   Dancing Mood: Groovin'High
   2006 - Àlbum
 
Majikakonvinazion   Butumbaba: Majikakonvinazion
   2007 - Àlbum
 
El Vecindario   Macaco: El Vecindario
   2010 - Àlbum
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  19.02.2008: VIÑA ROCK 2008 (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Fidel Nadal

Vídeos [amunt]
  06.2006: VideoClip: Fidel Nadal - Aca y ahora

Fotos [amunt]
  Rototom Sunsplash 2010
  Espárrago Rock 2008

Artistes relacionats [amunt]
  Todos tus Muertos
  Mano Negra

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/fidelnadaloficialsite

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016