www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [EZOUKÉE]

EZOUKÉE

EzoukÚe EzoukÚe
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  EzoukÚe EzoukÚe

 

DOSSIER Juliol 2006
de EzoukÚe.com

 

EzoukÚe
EzoukÚe

  Dossier

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
Traducció de Martulina

Anava un dia Camarón per la Bahia de San Fernando, quan de sobte se li va revelar “la leyenda del tiempo”, i volant que va anar a enamorar-se de la vida amb Kilo, Jorge i Raimundo, no sense abans sentir dels llavis del seu inseparable amic Tomatito: ¿Y ezou qué é...?

Ezoukée és color, somriures, diversió sana alegria, inconformisme, sortir volant, saltar, escoltar,... es un conte, un bonic conte que es va fent realitat sense perdre la seva màgia.

Ezoukée és senzillament una fusió de fusions, un plat saborós amb ingredients d'aquí i d'allà. El repertori inclou majoritàriament temes de collita pròpia i algunes versions cuinades des del seu prisma, destil·lant aromes llatins, àrabs, funk, rock,...

El projecte Ezoukéees va formar a la tardor del 2005. Després de la dissolució del grup Melange, alguns músics d'aquesta formació (K'rlitus als pals i olles, Dani a les mil cordes, David als sons curiosos i Marcus al màstil de popa) decideixen seguir fent música tornant a fundar el projecte al que en seguida s'unirà Eze, cantant de tangos porteny i milonguer, aportant de seguida la seva alegria i savoir faire. No trigaran en arribar Gorka i Àlex, saxos jazzers i ditxaratxers, i Tito, la trompeta x-plosió balowski. S'expliquen un parell d'acudits i decideixen gravar-los per a no oblidar-los.

En la gravació conten amb l'inestimable recolzament de Juan Carlos, un acordió de casta i exquisit gust, de Julià, el teclat setentero, i com no, el cosí germà de Melange, Yuniel, el poeta de Santa Clara, al tres cubà.

Ja durant la gravació s'uneixen al grup un parell de viatger més; després de poc truca a la porta Aleix, un acordió diatònic que es fusiona a molta velocitat, traient del seu barret de copa un màgic violí que, al somriure de tots, també demana pas. I per allà també s'acaba colant Joel, unes tecles esbojarrades i tremendament ben col·locades, pur plaer pel Jazz, consolidant-se un format de 10 músics i 12 instruments, bé, que estem tramitant el carnet de família nombrosa....

Ezoukée és senzillament això, ganes de tocar. El seu primer disc sortirà ben aviat i reflexa la visió d'una Barcelona moderna i festiva, però també crítica i combativa, un caldo de cultiu pur reflex d'una ciutat, aquesta la nostra, que muta a cada minut.

Contacte & Management [amunt]
Dani: (0034) - 618208829
Marc: (0034) - 626507979
Carles: (0034) - 650198250
Email: ezoukee@hotmail.com

Artistes relacionats [amunt]
  Cheb Balowski

Enllaços [amunt]
  www.ezoukee.com
  www.myspace.com/ezoukeeband

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016