www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [ESKORZO]

ESKORZO

Eskorzo Eskorzo
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Eskorzo Eskorzo

 

DOSSIER Març 2009

 

Eskorzo
Eskorzo

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquÝ per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano English

Discografia [amunt]
Yerbagüena   Yerbagüena
   1998 EMI - Senzill
 

Mundo Bullanga   Mundo Bullanga
   1998 EMI - Àlbum
   comprar en iTunes
La Sopa Boba   La Sopa Boba
   2001 Tralla - Senzill
 
La Sopa Boba   La Sopa Boba
   2001 Tralla - Àlbum
   comprar en iTunes
Al Compás de los Vinagres   Al Compás de los Vinagres
   2003 A'Costao Records - EP
 
El Árbol de la Duda   El Árbol de la Duda
   2004 A'Costao Records - Àlbum
   comprar en iTunes
Ruido   Ruido
   2004 A'Costao Records - Senzill
 
Paraisos Artificiales   Paraisos Artificiales
   2009 A'Costao Records - Àlbum
   comprar en iTunes
El Encanto de lo Irreverente   El Encanto de lo Irreverente
   2012 - Best Of
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Radical Mestizo   Radical Mestizo
   1999 Revelde Discos - Recopilatori
 

Son de Nadie   Son de Nadie: Son de Nadie
   2004 - Maqueta
 
La Gran Orquesta Kamastrónica de la Zanfoña Galáctica   La Selva Sur: La Gran Orquesta Kamastrónica de la Zanfoña Galáctica
   2010 - Àlbum
   comprar en iTunes
Las Bases del Razonamiento   Sonido Vegetal: Las Bases del Razonamiento
   2013 - Àlbum
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  26.11.2009: Villaembrujada Festival 2009 (Castellano)
  24.02.2009: "PARAISOS ARTIFICIALES", nuevo disco de ESKORZO (Castellano)
  07.05.2008: La Granja Fristail 2008
  05.09.2006: FESTICULTURA REPERKUSION 06 (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Eskorzo

Fotos [amunt]
  Eskorzo en Granada
  Festival Extremusika 2009
  Festival Aupa Lumbreiras 2008
  La Granja Fristail 2008

Contacte & Management [amunt]
Booking / Management:
Agents 4 Music ~ Love & Hate Music
Markus "Rogue" Rogozinski
fon: (+34) 931.806.407
management@eskorzo.com

Enllaços [amunt]
  www.eskorzo.com
  www.myspace.com/eskorzo
  www.kontrakultura.net

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016