www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [ESCASO APORTE]

ESCASO APORTE

Escaso Aporte Escaso Aporte
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Escaso Aporte Escaso Aporte

 

DOSSIER Juliol 2006
de EscasoAporte.cl

 

Escaso Aporte
Escaso Aporte

  Dossier

  Discografia

  Notícies

  Vídeos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
EA!   EA!
   2003 - Àlbum
 

Balas y Llamas   Balas y Llamas
   2006 - Àlbum
 
Vida de calle   Vida de calle
   2011 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  19.01.2012: Escaso Aporte lanza "Vida de Calle", su nuevo disco (Castellano)

Vídeos [amunt]
  12.2011: Video Clip Escaso Aporte - Que no puede ser!

Contacte & Management [amunt]
Banda: contacto@escasoaporte.cl

Shows y contrataciones: Daniel Araneda
móvil: (0)9-9645382
teléfono: (56-2) 315 10 09
e-mail: daniel@escasoaporte.cl

Enllaços [amunt]
  www.escasoaporte.cl
  escasoaporte.blogspot.com
  www.myspace.com/escasoaporte
  www.youtube.com/escasoaporte
  www.fotolog.com/escasoaporte

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016