www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [EL PUCHERO DEL HORTELANO]

EL PUCHERO DEL HORTELANO

El Puchero del Hortelano El Puchero del Hortelano
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  El Puchero del Hortelano El Puchero del Hortelano

 

DOSSIER Gener 2007
de El Puchero del Hortelano

 

El Puchero del Hortelano
El Puchero del Hortelano

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Entrevistes

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano

Discografia [amunt]
Aficiones   Aficiones
   2000 - Àlbum
 

Once Temas de Conversación   Once Temas de Conversación
   2002 - Àlbum
 
Candela   Candela
   2005 - Àlbum
 
Harumaki   Harumaki
   2007 - Àlbum
 
Directo   Directo
   2009 - Doble CD + DVD
 
El Tiempo De Manuel   El Tiempo De Manuel
   2010 - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Neocalorrismo x fiesta vol.I   Neocalorrismo x fiesta vol.I
   2007 K Industria - Recopilatori
 

Sera Si hay un Tributo a potato   Sera Si hay un Tributo a potato
   2008 - Versions
 
Via Mandarina   La Pegatina: Via Mandarina
   2009 Kasba Music - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
Solidario Guatemala   Solidario Guatemala
   2009 Sabor Discos - Recopilatori
 
Música contra la represión   Música contra la represión
   2011 Kasba Music - Recopilatori
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  09.09.2011: El Puchero lanzan nuevo single y videoclip "Manuel" para presentar su próxima gira (Castellano)
  05.09.2011: Newsletter Kasba Music, Nº 12 (Castellano)
  05.09.2011: Newsletter Kasba Music, Nº 12
  02.11.2010: EL PUCHERO DEL HORTELANO presenta su nuevo disco "El Tiempo de Manuel" el próximo 17 de Noviembre (Castellano)
  15.09.2010: Finaliza la grabación del nuevo disco de EL PUCHERO DEL HORTELANO "El Tiempo de Manuel" (Castellano)
  23.10.2009: SOLIDARIO GUATEMALA - Un CD – DVD Au profit de Club Quetzal-Amis de Rigoberta Menchú (Français)
  23.10.2009: SOLIDARIO GUATEMALA - Un CD - DVD Para Club Quetzal-Los Amigos de Rigoberta Menchú (Castellano)
  20.05.2009: EL PUCHERO DEL HORTELANO presenta... QUIERO SABER "DIRECTO" (Castellano)
  29.01.2009: EL PUCHERO DEL HORTELANO EDITA UN DOBLE CD-DVD EN DIRECTO GRABADO EN MADRID, BARCELONA Y GRANADA. (Castellano)
  26.01.2009: VIA MANDARINA, el nou disc de LA PEGATINA a la venta el 23 de Febrer
  16.10.2008: Fin de Gira y DVD El Puchero del Hortelano (Castellano)
  06.05.2008: EL FESTÍN CANÍBAL PASSA AL POBLE ESPANYOL ELS DIES 27 i 28 DE JUNY
  07.04.2008: El nou festival d’estiu de Barcelona, FESTÍN CANÍBAL
  07.04.2008: El nuevo festival de verano de Barcelona, FESTÍN CANÍBAL (Castellano)
  26.10.2007: Una veintena de bandas grabarán un disco de homenaje a Potato (Castellano)
  25.06.2007: Callejeando. Festival Multicultural de música callejera, Benahavis (Málaga) (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de El Puchero del Hortelano

Entrevistes [amunt]
  ÀUDIO: La Voz del Chango, 25-03-2009

Vídeos [amunt]
  09.2012: Video Clip El Puchero del Hortelano - Ese rato tan divino
  01.2012: Video Clip El Puchero del Hortelano - Las Pelusas
  09.2011: Video Clip El Puchero del Hortelano - Manuel
  02.2011: Video Clip El Puchero del Hortelano - Ave Fénix
  11.2010: Video Clip El Puchero del Hortelano - La Guia
  05.2009: Video Clip El Puchero del Hortelano - Quiero Saber (DIRECTO)
  03.2009: Entrevista a El Puchero del Hortelano en RadioChango TV / La Voz del Chango
  02.2009: Video: El Puchero del Hortelano - Sábado (DIRECTO)
  11.2007: Videoclip: El Puchero del Hortelano - Asuntos Serios

Fotos [amunt]
  El Puchero del Hortelano - Apolo 21/1/2011
  El Puchero del Hortelano en Almería
  El Puchero del Hortelano en Granada
  Festival Extremusika 2009
  El Puchero del Hortelano en la Radio y la TV del Chango
  El Puchero del Hortelano- Final de Gira-
  Fiestas de Garrucha (Almería)
  Espárrago Rock 2008
  Chico Ocaña y El Puchero del Hortelano - Málaga 26.4.08
  El Puchero del Hortelano - Huércal de Almería 16.2.08
  El Puchero del Hortelano (KGB) 17 / 1 / 08
  Festival Callejeando 2007
  El Puchero del Hortelano - Barcelona 21.4.07

Contacte & Management [amunt]
Contratación
novi@wildpunk.com
(+34) 629509306

El Puchero del Hortelano
info@elpucherodelhortelano.com

Artistes relacionats [amunt]
  Maui y los Sirenidos

Enllaços [amunt]
  www.elpucherodelhortelano.com
  www.s1.elforo.de/elpuchero/
  www.myspace.com/elpucherodelhortelanooficial
  www.twitter.com/elpuchero
  www.fourni.org
  www.audiokat.com/artistas/elpuchero.asp

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016