www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [EINSTEIN]

EINSTEIN

Einstein Einstein
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Einstein Einstein

 

DOSSIER Octubre 2006
de EinsteinWeb.com

 

Einstein
Einstein

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
Història

1. Començaments a l’Argentina
Durant la primavera de 1993, un grup d’amics comença a assajar sota el nom d’Einstein, a l’oest de Buenos Aires, més precisament a Morón. Amb el pas del temps, va madurar la idea musical fins a tal punt que van començar les presentacions en directe pels bars i pubs de Buenos Aires. Els seus integrants: Nico Navarro (veu), Jorge Veiga (guitarra), Matias Andreoni (guitarra), Leonardo Labra (baix), Gaston Altman (bateria) i Victor Keler (tècnic de so). Al llarg de la seva trajectòria la formació va patir canvis. Per ETN van passar: Matias Ruiz (percussió), Walter Bruscole (percussió), Alejandro Ferro (trompeta) i Lucas Costa (saxo alt). Va visitar Córdoba el 1998 amb un gran èxit i va gravar el seu primer disc “La mitad del otro”. Produït per Oscar Righi i Pepe Céspedes de Berrsuit Vergarabat, va vendre 2000 discos de manera independent. A mitjans del 2001 realitza gira per la Costa Atlàntica Argentina. En aquest punt Einstein es va presentar en llocs com Cemento, ShowCenter, Festes d’Ajuntaments, sent convidats de grups com: La Bersuit, Palo Pandolfo, Los Visitantes, Karamelo Santo, etc. Va aparèixer en ràdios com: AM Del plata, FM La tribu, FM Entransito, FM Rock & Pop, La rocka (Córdoba), FM UTN (Mendoza), etc. En revistes com La García, suplement jove i espectacles del diari Clarín, La Nación, La Razón, etc. Tot això va donar lloc al començament de la producció del seu segon disc “Eterno Retorno” amb Daniel Suárez de La Bersuit i gravat a mitjans de 2002. Amb aquest últim disc i la pèrdua d’un dels seus fundadors Leonardo Labra, ETN rep al germà de Jorge, Alejandro Veiga al baix per realitzar presentacions a Espanya.

2. España
Des de principis de 2003, Einstein ha realitzat concerts a la península (Madrid, Espanya). Afincats a Lavapies, Madrid, a mida que van anar passant els concerts, el públic es va volcar obertament a cada festa que ETN realitzava en directe. A destacar tenim la interacció que es genera entre el públic i els integrants d’ETN que amb més de 10 anys d’experiència tocant junts, es diverteixen contagiant a l’espectador amb ritmes llatins, rock i la seva especial manera de fer reggae. Després d’actuar de manera independent per sales de concerts i pubs de Madrid, ETN incorpora als seus actuals Road Manager Fede Sussi i Carlos Alcázar. A finals de 2003 ETN guanya el concurs Pop rock de l’Ajuntament de Rivas Vaciamamdrid, la possibilitat de gravar un disc compilat. Es realitza la presentació davant de la premsa local i l’enviament a 150 mitjans d’Espanya i del món. Les crítiques han estat molt bones comparant el mestissatge del grup amb: Molotov, Los Pericos, Sublime, Café Tacuba, los Fabulosos Cadillacs, Sumo, etc. Amb aquesta perspectiva es presenta a les Illes Canàries en 7 oportunitats compartint escenari amb Mojonos Eskocios, Cañaman i Eskorzo, realitza entrevistes a Radio 3 (RTVE), Radio Círculo de Bellas Artes, radio Ser, Cadena 100. Realitza concerts a: La Sala Juglar, el Mundial de Windsurf 2004 a Fuerteventura, al Teatro Arganzuela per la Comunidad de Madrid, Sala Ritmo & compás, Sala Caracol, Sala Moby Dick, Sala La boca del Lobo, Sala Paraninfo, a Metrónomo 04 (per METRO i comunitat de Madrid).
En aquests moments està preparant cançons noves per gravar a Espanya el 2006.

Discografia [amunt]
La Mitad del Otro   La Mitad del Otro
   1998 - Àlbum
 

Eterno Retorno   Eterno Retorno
   2002 - Àlbum
 
Vivo Madrid   Vivo Madrid
   2005 - Live
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Suena el Sur   Suena el Sur
   2005 De Lanuca Records - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  09.08.2006: Desde el Vallekas Tropical… Kontrafiestas de Vallekas 06 (Castellano)

Contacte & Management [amunt]
Fede Sussi: (+34) 652 824 431 / (+34) 91 527 7916
Mail: einsteinweb@hotmail.com / correoeinstein@hotmail.com

Enllaços [amunt]
  www.einsteinweb.com
  www.myspace.com/einsteinreggae

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016