www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [DUB INC]

DUB INC

Dub Inc Dub Inc
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Dub Inc Dub Inc

 

DOSSIER Octubre 2010

 

Dub Inc
Dub Inc

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Pròximament la traducció al català (clica aquí per ajudar-nos)
Veure dossier a: Castellano Français English

Discografia [amunt]
Dub Incorporation 1.1   Dub Incorporation 1.1
   1999 - Maqueta
 

Version 1.2   Version 1.2
   2001 - EP
 
Diversité   Diversité
   2003 - Àlbum
 
Dans le décor   Dans le décor
   2005 - Àlbum
 
Live   Live
   2006 - DVD + CD Live
 
Afrikya   Afrikya
   2008 - Àlbum
 
Hors contrôle   Hors contrôle
   2010 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Mic Cité   Mic Cité
   2007 - Recopilatori
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  03.11.2010: NOVIEMBRE EN PLANET BABYLON (Castellano)
  25.10.2010: DUB INC, gira de presentación de su nuevo disco "Hors contrôle" (Castellano)
  05.09.2009: Festival Cruïlla Bcn 2009 (Castellano)
  05.09.2009: Festival Cruïlla Bcn 2009
  20.04.2009: Festival au fond du Jardin du Michel (Français)
  07.12.2006: CONCERTS EN XARXA (Castellano)
  16.10.2006: LA CASA DE LA MÚSICA POPULAR DE L’HOSPITALET OBRE LES SEVES PORTES
  19.07.2006: Festival Esperanzah! (Français)

Foro [amunt]
  El Foro de Dub Inc

Contacte & Management [amunt]
contact@dubinc.org

Enllaços [amunt]
  www.dubinc.org
  www.myspace.com/dubincorporation

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016