www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [DR. CALYPSO]

DR. CALYPSO

Dr. Calypso Dr. Calypso
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Dr. Calypso Dr. Calypso

 

 

Dr. Calypso

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Original Vol. 1   Original Vol. 1
   1993 Tralla - Àlbum
 

Toxic Sons   Toxic Sons
   1996 Operative Productions - Àlbum
 
Toxic Remixes   Toxic Remixes
   1997 Operative Productions - Remixes
 
Barbarossaplatz   Barbarossaplatz
   1999 K Industria - Àlbum
   comprar en iTunes
On Tour   On Tour
   2000 K Industria - Live
   comprar en iTunes
Mr. Happiness   Mr. Happiness
   2003 K Industria - Àlbum
   comprar en iTunes
Mr. Happiness   Mr. Happiness
   2003 K Industria - DVD
 
Early Years   Early Years
   2004 - Doble recopilatori
   comprar en iTunes
The Best of Dr. Calypso   The Best of Dr. Calypso
   2004 Grover Records - Recopilatori
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Balla e Difendi vol. 2   Balla e Difendi vol. 2
   1996 Gridalo Forte Records - Recopilatori
 

Let's Skank ! vol. 1   Let's Skank ! vol. 1
   1997 - Recopilatori
 
Barcelona Zona Bastarda   Barcelona Zona Bastarda
   2002 Organic Records - Doble recopilatori
 
Cultura de Resistencia I   Cultura de Resistencia I
   2002 Arran - Doble recopilatori
 
Per Palestina   Per Palestina
   2003 - Recopilatori
 
Mondo Ska   Mondo Ska
   2004 - Recopilatori
 

Enllaços [amunt]
  www.drcalypso.com
  www.myspace.com/doctorcalypso

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016