www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [DIVIDIDOS]

DIVIDIDOS

Divididos Divididos
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Divididos Divididos

 

 

Divididos

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
40 Dibujos ahí en el Piso   40 Dibujos ahí en el Piso
   1989 - Àlbum
 

Acariciando lo Áspero   Acariciando lo Áspero
   1991 - Àlbum
 
La era de la Boludez   La era de la Boludez
   1993 - Àlbum
 
Otro Le Travaladna   Otro Le Travaladna
   1995 - Àlbum
 
Divididos   Divididos
   1996 - Best Of
 
Gol de Mujer   Gol de Mujer
   1998 - Àlbum
   comprar en iTunes
10   10
   1999 - Doble Best Of
 
Narigón del Siglo   Narigón del Siglo
   2000 - Àlbum
 
Viveza Criolla   Viveza Criolla
   2000 - Live
 
Vengo del Placard de Otro   Vengo del Placard de Otro
   2002 - Àlbum
   comprar en iTunes
Oro   Oro
   2003 - Best Of
 
Vivo Acá   Vivo Acá
   2003 - Doble Live
 
Canciones de Cuna al Palo   Canciones de Cuna al Palo
   2004 - Àlbum
   comprar en iTunes
Vianda de Ayer   Vianda de Ayer
   2004 - Best Of
 
Obras Cumbres   Obras Cumbres
   2006 - Doble Best Of
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Juntos por Chiapas   Juntos por Chiapas
   1996 PolyGram - Recopilatori
 

20 Años: !Ni Un Paso Atras!   20 Años: !Ni Un Paso Atras!
   1997 - Live
 

Artistes relacionats [amunt]
  Sumo

Enllaços [amunt]
  www.divididos.com.ar
  www.myspace.com/divididosmyspace

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016