www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [DISCÍPULOS DE OTILIA]

DISCÍPULOS DE OTILIA

Discípulos de Otilia Discípulos de Otilia
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Discípulos de Otilia Discípulos de Otilia

 

 

Discípulos de Otilia
Discípulos de Otilia

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Discípulos de Otilia   Discípulos de Otilia
   1996 - Maqueta
 

Otílicos perdidos   Otílicos perdidos
   1996 - Àlbum
 
Otiliamina Pura   Otiliamina Pura
   1999 - Àlbum
 
Ska Zone   Ska Zone
   2002 - Àlbum
 
Wateke!   Wateke!
   2004 - Àlbum
   comprar en iTunes
En Blanco&Negro   En Blanco&Negro
   2007 - DVD + CD
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Cultura de Resistencia II   Cultura de Resistencia II
   2004 Arran - Doble recopilatori
 

La Rue Vacilon   Ayvala: La Rue Vacilon
   2007 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  20.06.2007: Queda una semana para el SENGLAR ROCK LLEIDA 2007 (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Discípulos de Otilia

Vídeos [amunt]
  01.2007: Videoclip: Discípulos de Otilia - Ecuación

Fotos [amunt]
  Festival Aupa Lumbreiras 2009

Contacte & Management [amunt]
MUSICAS DEL CARIBE
Av Principe de Aturias 16
08012 Barcelona
xavi@musicasdelcaribe.com
Tel. (+34) 932183797 / (+34) 649935145

Enllaços [amunt]
  www.discipulosdeotilia.cat
  www.myspace.com/discipulosdeotilia
  www.pluralproduccions.com
  www.kontrakultura.net

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016