www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [DANIELE SEPE]

DANIELE SEPE

Daniele Sepe Daniele Sepe
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Daniele Sepe Daniele Sepe

 

 

Daniele Sepe

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Malamusica   Malamusica
   1990 - Àlbum
   comprar en iTunes

L'Uscita dei Gladiatori   L'Uscita dei Gladiatori
   1991 - Àlbum
 
Play Standards and More   Play Standards and More
   1992 - Àlbum
 
Vite Perdite   Vite Perdite
   1993 - Àlbum
   comprar en iTunes
Spiritus Mundi   Spiritus Mundi
   1995 - Àlbum
   comprar en iTunes
Viaggi Fuori dai Paraggi   Viaggi Fuori dai Paraggi
   1996 - Àlbum
 
Lavorare Stanca   Lavorare Stanca
   1998 - Àlbum
 
Totò Sketches   Totò Sketches
   1999 - Àlbum
 
Conosci Victor Jara?   Conosci Victor Jara?
   2000 - Àlbum
 
Truffe & other Suriellett' vol. 1   Truffe & other Suriellett' vol. 1
   2000 - Àlbum
   comprar en iTunes
Jurnateri   Jurnateri
   2001 - Àlbum
 
Senza Filtro   Senza Filtro
   2002 - Àlbum
 
Anime Candide   Anime Candide
   2003 - Àlbum
 
Truffe & other Suriellett' vol. 2   Truffe & other Suriellett' vol. 2
   2004 - Àlbum
   comprar en iTunes
Nia Maro   Nia Maro
   2004 - Àlbum
 
Una banda di pezzenti   Una banda di pezzenti
   2005 - Àlbum
   comprar en iTunes
Suonarne 1 per educarne 100   Suonarne 1 per educarne 100
   2006 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Radical Mestizo dos punto mil   Radical Mestizo dos punto mil
   2000 Revelde Discos - Recopilatori
 

25-60-38. Breve saggio sulla Canzone Italiana   Folkabbestia: 25-60-38. Breve saggio sulla Canzone Italiana
   2006 - Àlbum
   comprar en iTunes
Cattivi Guaglini   99 Posse: Cattivi Guaglini
   2011 - Àlbum
   comprar en iTunes

Contacte & Management [amunt]
Mail: danielesepe@libero.it
Tel: (+39) 339-7016431

Enllaços [amunt]
  www.danielesepe.com
  www.myspace.com/danielesepe

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016