www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [DANCING MOOD]

DANCING MOOD

Dancing Mood Dancing Mood
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Dancing Mood Dancing Mood

 

DOSSIER Febrer 2005
de Angelo & Aitziber

 

Dancing Mood
Dancing Mood

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
“quien siembra dulces vientos... recoge Dancing Mood”.

La banda que reivindica la música que es feia abans dels 70 es va formar al març del 2000 per iniciativa del trompetista Hugo Lobo qui va tocar amb bandes tant grans com...

...Todos tus Muertos, Los Fabulosos Cadillacs, Mimi Maura i va formar part de moltes altres de l’escola local del seu país com Satélite Kingston, Riddim, Nuevas Raíces, 2 Minutos, Correcaminos (MDP), Turf, Non Palidece, Un kuartito, Viejas Locas, Los Cafres, etc. Més d’una vintena en total.
Dancing Mood, que significa “ballant alegre” o “el ball de moda” que prové d’un tema del cantant Delroy Wilson; és una orquestra de músics liderada per sis vents, que amb col·laboracions puntuals i esporàdiques de tants altres en els seus directes, i amb temes clàssics de reggae junt amb d’altres estils, s’adapta de forma instrumental a l’ska jamaicà.
És una banda que conta amb instruments com la trompeta, el saxo, el trombó i l’harmònica o la flauta travessera, la tuba i l’oboè, donant un toc d’originalitat i dolçor que es complementa amb la percussió, el contrabaix, guitarres, bateria i teclat; interpretant un so simfònic, que conta amb convidats vocals com Fidel Nadal (Todos tus Muertos, Lumumba, Mano Negra), Mimi Acevedo (Mimi Maura), Mariano (Mensajeros), o Karen Fleitas de Actitud María Marta, etc.

Proposta original i innovadora en el gènere a Argentina, que va començar amb “20 minutos”; (el seu primer disc oficial autogestionat de 13 temes, gravat i mesclat en els estudis Pinto Records durant el desembre del 2000), tocant en bars de Buenos Aires convocant públic de l’escena ska. Presenta un directe molt ballable i amb convidats sorpresa de luxe; està de més, comentar la simbiosis del públic amb l’energia que es transmet des de l’escenari.

Aquesta primera entrega té temes com “you’re so delightfull”, vents invocant una sensual harmònica evocant un diàleg emocionant entre els diferents instruments, o el mític “chatti chatti” de Toots and the Maytals amb Guillermo Bonetto de Los Cafres a la veu, també podem gaudir d’“Africa” una orgia de vents o entre altres “You are the one” interpretat per Pety de Riddim.

El seu segon treball “Vol. 2” també autogestionat amb 14 versions de temes que pertanyen a velles glòries del estàndard jazz, soul, reggae, ska més tradicional, com “Fantasy”, “Days of wine and roses”, “The shadow of your smile” i “You see trouble with me” entre d’altres, sense perdre res d’aquella energia ni ímpetu, portant-se els millors aplaudiments i agraïments del públic present pels seus solos i reverencies.

Pel tercer disc “Dancing Groove” (2004), amb versions de temes basats en l’instrumental, denominador comú des dels seus inicis en tota la seva obra, han inclòs dos violins, dos violes, dos chelos i un contrabaix que transforma varis temes de l’àlbum en un altre molt bon sabor a gaudir; sabor de molta qualitat i de professionalisme llatí que sobra en el continent. Destaquen “They Laughed” amb Fidel Nadal a la veu, “Just don’t want to be lonely” amb Karen Fleitas i “A groovy kind of love” amb Mimi Maura. Un treball més madur que conta amb una explosió d’instruments per deixar-se portar...

Actualment els seus concerts no només són alegres i festius si no que la gent encén bengales i porta banderes, es fon amb la música i aspira fins la última nota que emana fins l’ebullició d’aquesta nombrosa posada en escena que no defrauda, al contrari, un es veu arrossegat al ritme de tant instrument i gaudeix de ple amb les veus dels artistes convidats. Festa i ball, ball i festa al ritme dels millors vents del país.

Amb aquests tres grans treballs al carrer, ramifiquen el seu arbre musical a altres ciutats i províncies d’Argentina amb molt bons resultats, arribant a grans festivals i tocant per públics nombrosos i entregats.

Ara arriba a Radiochango per seguir ramificant el seu estil i professionalitat esperant veure aviat a aquesta meravellosa banda amb tants integrants i col·laboracions sobre els escenaris. Així sigui i que ho gaudiu!

Els Dancing Mood són:
Gesualdi Martino: trombó
Lobo Hugo: trompeta i Flugel Horn
Mariano: baix
Matías: teclats
Mederson Rubén: saxo alt i soprano
Natty El Combo: saxo tenor
Rodríguez Ezequiel "Peri": harmònica
Rosatti Mariano: bateria
Sam: guitarra
Silva Fabián: trombó
U-Niko: guitarra

Discografia [amunt]
20 Minutos   20 Minutos
   2001 - Àlbum
 

Vol. 2   Vol. 2
   2002 - Àlbum
 
Dancing Groove   Dancing Groove
   2004 - Àlbum
 
Groovin'High   Groovin'High
   2006 - Àlbum
 
On the sunny side of the street   On the sunny side of the street
   2009 - Àlbum
 
Non Stop Vol.1   Non Stop Vol.1
   2011 - Àlbum
 
Non Stop Vol.2   Non Stop Vol.2
   2011 - Àlbum
 
Non Stop Vol.3   Non Stop Vol.3
   2011 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Mundo Mestizo   Mundo Mestizo
   2004 - Recopilatori
 

Cerebrocorazon   Sirte Tircco: Cerebrocorazon
   2010 - Àlbum
 
Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2   Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2
   2011 - Versions
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  08.09.2004: CD "Mundo Mestizo" (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Dancing Mood

Contacte & Management [amunt]
Gerardo Rojas :
Email : rojasgg@hotmail.com
Telefono : +54 - 011 - 4586-3123
Email del grupo : dancingmood@latinmail.com

Artistes relacionats [amunt]
  Correcaminos
  El Natty Combo
  Mimi Maura

Enllaços [amunt]
  www.dancingmood.com
  www.dancing14.blogspot.com
  www.myspace.com/dancingmooddeluxe

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016