www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [D'CALLAOS]

D'CALLAOS

D'Callaos D'Callaos
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  D'Callaos D'Callaos

 

DOSSIER Febrer 2006
de Mono Lo & D'Callaos

 

D'Callaos
D'Callaos

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Nascut el 2004, aquest grup egarense està passant un moment feliç de creativitat i reconeixement. Acaben de guanyar el premi Altaveu Frontera i el 2006 comencen una gira espectacular per Espanya. El conjunt de músics provinents de diferents horitzons ha permès una fusió entre flamenc i funk, pop, rock o jazz.

Aquesta banda recorda el so d’Ojos de Brujo sense arribar a fusionar amb el hip-hop i la música electrònica com als seus percussors. Les seves influències van des de Paco de Lucía a Manuel Santana.

La veu de la seva cantant i les guitarres marquen el compàs del grup que pel poc temps que porta funcionant impressiona per la qualitat dels seus directes. Cada músic de la banda porta una experiència important en el món musical i això es nota.

Acaben de gravar una maqueta d’una rigorosa qualitat tot i els pocs diners invertits, prova de què la qualitat no té res a veure amb la calderilla. “Dame la Vida o Ron”, són dos temes que destaquen particularment en aquest treball.

Amb Pata Negra, Mártires del Compás, Ojos de Brujo, el Bicho… i D’Callaos el flamenc no ha acabat de fusionar-se.

D'Callaos són:

Maribel Martín (veu)
Daniel Felices (guitarra solista i coros)
Daniel Del Toro (guitarra flamenca i coros)
Sergio Martín (bateria)
Arnau Ponsa (baix)
Carlos Simón (percussió i jaleos)
Lluis Pi (percussió i sons electrònics)
Albert Castan (so)

Discografia [amunt]
D'Callaos   D'Callaos
   2005 - Maqueta
 

Otra vez   Otra vez
   2006 - Maqueta
 
Depaso   Depaso
   2007 - Àlbum
   comprar en iTunes
Desde mi balcón   Desde mi balcón
   2008 - Àlbum
   comprar en iTunes
El Café de las Niñas   El Café de las Niñas
   2010 - Àlbum
 
El Borde Donde Termina el Mar   El Borde Donde Termina el Mar
   2010 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Via Mandarina   La Pegatina: Via Mandarina
   2009 Kasba Music - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes

Everyday Salama   Sarazino: Everyday Salama
   2012 - Àlbum
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  11.09.2012: MILEURISTOUR - Comunicado Oficial de D'Callaos (Castellano)
  11.02.2011: ACUSTINEFICO FESTIVAL (Castellano)
  19.03.2010: Festival CruïllaBCN - 16 y 17 de julio con Ben Harper, Macaco y Alpha Blondy de cabezas de cartel!! (Castellano)
  20.10.2009: Homenaje a Gato Pérez (y II) (Castellano)
  26.01.2009: VIA MANDARINA, el nou disc de LA PEGATINA a la venta el 23 de Febrer
  18.08.2008: Festival Cruïlla BCN 2008 (Castellano)
  27.06.2008: Noche RadioChango en el Cruïlla de Cultures! (Castellano)
  22.05.2008: Cruïlla de Cultures 2008 (Castellano)
  20.05.2008: 4t Caixa Sabadell Etnival
  20.05.2008: 4º Caixa Sabadell Etnival (Castellano)
  16.05.2008: Cruïlla de Cultures 2008
  20.06.2007: Queda una semana para el SENGLAR ROCK LLEIDA 2007 (Castellano)
  18.06.2007: Festival Cruïlla de Cultures 2007 (Castellano)
  20.05.2007: Festival Cruïlla de Cultures 2007
  10.11.2006: Circuit Català de Sales
  13.06.2006: Festichan 2006 (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de D'Callaos

Vídeos [amunt]
  12.2012: Video Clip D'Callaos - Alguna Cosa
  04.2009: Video Clip D'Callaos - Hasta que salga el sol
  03.2009: Video Clip La Pegatina - Alosque
  09.2008: Videoclip: D'Callaos - Libre

Fotos [amunt]
  Málaga, octubre 2008
  Etnival 2008
  Sala KGB - Rumba Club 8-5-08

Contacte & Management [amunt]
Visual Sonora sccl
C/ Serra i Moret, 4
Mataró Bcn
Telf: (+34) 93 7983632
Contact: Pau Manté
pau@decallaos.com

Enllaços [amunt]
  www.decallaos.com
  www.myspace.com/dcallaos
  www.audiokat.com/artistas/dcallaos.asp

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016