www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [COLECTIVO]

COLECTIVO

Colectivo Colectivo
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Colectivo Colectivo

 

DOSSIER Febrer 2006
de Mono Lo

 

Colectivo
Colectivo

  Dossier

  Discografia

  Contacte & Management

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
COLECTIVO: Pels mexicans és un autobús ple de passatgers que un espera sota un sol incandescent (roent). Tant hi fa que vingui ple i fent molt de soroll, sempre dóna gust poder pujar-hi i la major part del temps, un arriba allà on vol anar. Colectivo també significa un esperit col.lectiu, o sigui, un grup de persones que compartiexen els mateixos valors i interessos. En aquest cas Colectivo és un moviment musical que es crea com una conseqüència lògica de la conscienciació de certs artistes inspirats. Té la força que emana de la seva música i dels seus misstages: l’esperança contra tota realitat; el combat sense violència de rebels decidits a compartir el millor i el més bo del que hi ha en ells. Volen reunir a la joventut sota una societat d’igualtat i sense fronteres. Encarna el nou Québec, musical i social, el d’una joventut oberta i progressista, militant i pacifista. Aconsegueix un so únic amb 13 músics provinents d’una desena de grups del nucli de l’escena alternativa de Montreal (Overbass, Grimskunk, Redcore, Funkophones, Barf i molts d’altres). Com ha pogut l’experiència musical de cada un dels seus músics evolucionar d’una manera tan natural fins al punt de produir aquesta música tan acolorida, multifacètica, calent, sensual i rítmica que caracteritza a Colectivo?
És un veritable misteri!

En concert Colectivo es converteix en una veritable festa pels espectadors. El concert és enèrgic, rítmic i ple de color. Els 13 músics (de vegades 15 ó 17) en escena es fonen en un únic so per al més gran plaer dels sentits. Les melodies són contagioses i el públic, cada cop més nombrós, s’identifica amb ells alegrement dirigit per una parella carismàtica, Shantal Arroyo i Blacky, que l’entusiasmen i l’inciten a ballar tota la nit, com si una força alquimista hipercomplexa els influenciés o bé com si una famosa fórmula màgica d’un rastaman jamaicà els embruixés forçant-los a ballar sense parar fins que la lluna desaparegués.

Després del primer album “Hasta la fiesta…siempre”, aparegut l’any 2000, Colectivo reapareix, aquest cop amb un album tan calent i colorejat com portador d’una maduresa impressionant. “ESPECIAL” és el resultat de la simbiosi dels seus músics. La identitat musical és clara. Plena de color, rítmica, poderosa, enèrgica i impregnada del caràcter particular dels seus membres. 12 temes musicals, tots diferents que formen un album homogeni en el qual no s’arriba a percebre cap incertesa musical. Si a tot això se li afegeix la disciplina de la feina i la creativitat sonora tan especial de Cristóbal Tapia, de Veer&Fermín Muguruza per als arrenjaments vocals i els textos, s’obté una fórmula explosiva.

Un viatge amb Colectivo proporciona emocions vives en les que l’alegria dels ritmes escalfa l’ànima i el cor.

Un viatge de 5 estrelles amb Colectivo és ESPECIAL.

Discografia [amunt]
Especial   Especial
   2005 - Àlbum
   comprar en iTunes

Contacte & Management [amunt]
Avalanche Productions
seb@avalancheprod.com
+514 925-0050

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016