www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [CHE SUDAKA]

CHE SUDAKA

Che Sudaka Che Sudaka
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Che Sudaka Che Sudaka

 

DOSSIER Novembre 2002
de Mono Lo / Leo Fernandez

Última actualització: Setembre 2005

 

Che Sudaka
Che Sudaka

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Entrevistes

  Extres

  Vídeos

  Fotos

  Contacte & Management

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar
A l’escola del carrer els mestres toquen amb els alumnes i els més assidus són sempre els més resistents. La resistència de carrer, amb la guitarra ben amunt i les percussions a mà, ha donat a llum el primer disc de Che Sudaka, col·lectiu del barri gòtic de Barcelona.

El disc s’anomena Tripie Town, nom amb el qual es coneix arreu del barri la Plaça Georges Orwell, homenatge viu i real a l’autor de la ficció profètica 1984. Aquest disc té 9 temes, però compte, que a la fi de cada tema, com si de la fi d’un carrer del gòtic es tractés, sempre hi trobarem alguna sorpresa. La Plaça del Trippie és punt de trobada dels músics de carrer i espai de brega del barri des del temps dels fenicis. Propensa a la barreja, és en aquesta plaça on nasqué aquest col·lectiu amb un prometedor futur per destí. Situada en ple cor del Gòtic, fou escollida per l’ajuntament de Barcelona com a conillet d’índies pels seus experiments de videocontrol. Han col·locat fa 2 anys càmeres de grabació en totes i cada una de les seves cantonades. No és pas un nou programa a l’estil de Gran Hermano per mostrar als habitants de Barcelona i al seu alcalde qui i com viu als seus carrers; és una política activa de dissuasió contra les perilloses bandes organitzades de... música de carrer, que s’ajunten a qualsevol hora per saludar-se i, si s’escau, quelcom més. Davant de tant gran perill, la policia vigila i controla que cap ampolla surti d’un bar sense el necessari permís a romandre sobre la seva corresponent taula fins a la caiguda del sol. Però entre el deliri político-policial i el xivarri dels carrers populars del barri té vida un món subterrani, un món poblat de bons genis musicals, disposats a tocar amb els seves varetes màgiques els perjudicats músics de carrer que lluiten a diari per alegrar els carrers de les seves grises ciutats,

Després de 8 anys lluitant contra la realitat de Mar de Plata amb un primer grup anomenat Correcaminos, Leo i Hernan, únics components d’aquesta banda argentina rescatats de la travessia de l’Atlàntic, estant construint des de començaments de 2002 el grup Che Sudaka. “Por ser de Mar de Plata”, mai han arribat a gravar un disc a Buenos Aires, bressol de la producció musical argentina. Són tots de la part interior d’Argentina excepte en Rodrigo, que vivia a Buenos Aires però que és mig francès i ha viscut molts anys al Senegal. A la seva arribada a Barcelona, els quatre components de Correcaminos desitjaven complir el somni de viure de la música i enregistrar el seu primer disc. Però l’aterratge no és senzill i, com diu Rodrigo, al cap d’unes setmanes “caen las últimas máscaras”. La banda es dissol i cerquen recompondre un col·lectiu amb altres grups que toquen pels carrers de Barcelona. El Tecla, que és a Barcelona des de 1998, és el primer en afegir-se al grup, i mica a mica el projecte Che Sudaka anirà prenent forma. Malgrat l’intent municipal de tancar boques i engarjolar guitarres, Leo i companyia recorren a diari un singular estudi ferroviari que alegra als seus ocupants. Alguns de vosaltres els haureu sentit tocant gratuïtament al metro i us sorprendreu de pagar als seus concerts. Sembla que ser músic de carrer és vist com una activitat temporal d’uns desafavorits o com un passatemps de les tardes de diumenge per a estudiants filantrops, però en realitat molts d’ells estan veient acomplert el seu somni de viure de la música i tocar 8 hores al dia. Tal i com explica en Leo, molta gent els demana “I tu, de què treballes? Jo soc músic. Si, ja, però com et guanyes la vida?”. “El somni de la nostra vida es tocar cada dia. No ens preocupem. Ara, tot el que ens vingui, benvingut sigui. Tenim paciència perquè hem aconseguit moltes coses”.

Des de la seva arribada a Barcelona una mà de la sort els està cuidant. Un d’aquests cops de sort vingué de la mà de l’ex-cantant de mano Negra el qual va ajudar tota una colla de grups de carrer a treure al mercat un disc per poder viure millor venent-los pel carrer. “La Colifata va ser per a nosaltres una lliçó de com treure un disc al carrer. És molt fàcil. Fou quelcom que va sorgir un dia amb certa persona que va organitzar a cadascun de nosaltres, va posar en una coctelera el que tots havíem fet i en sortí el recopilatori. Després només calia vendre’l. Nosaltres estem tocant tot el dia al carrer, i tenir un disc suposa poder comptar amb un ingrés de més, que és important per a nosaltres. Un disc independent que ens permet viure millor. Vaig aprendre que per a vendre un disc no és necessari fer concerts, ni endollar un munt d’instruments. Abans d’arribar aquí no coneixia la música acústica”.

Tal i com explica en Leo tot parlant del seny de les intervencions dels “locos” a La Colifata, “quan vols definir la paraula “normalitat”, se’t fa difícil”. De fet, Che Sudaka no és una banda normal i corrent. Al tren, en un bar, dalt d’un escenari o davant d’una terrassa toquen amb un somriure que els arriba a les orelles i amb energia per menjar-se la vida. El nom del grup ve d’una cançó de la primera banda d’en Leo, líder del grup, anomenada Correcaminos i que deia així:

“Un nuevo cambio, una nueva puerta
y otros seres que asoman en esta tierra.
Quiere cambiar por dentro, quiere cambiar de idea
Dura es la conversión y muy duras son las secuelas
Todo cambia para bien,… en su momento, Che Sudaka".

Tal i com afirma Leo, “al passat, a vegades, hi trobem les respostes”.

“Allí (a Argentina) estàvem orgullosos de ser argentins però en arribar aquí ens hem sentit, primer de tot, Sudakes; argentins, xilens, equatorians, peruans,... ens sentim del mateix món”. “D’altra banda, Che és una expressió argentina per posar-te les piles. Prové de l’idioma maputxe i significava “amic” per als indis originaris d’Argentina i Xile”.

Un dels millors records en escena de la banda és la Foliada 2002, a Galícia. Porten tan sols uns 25 concerts des de la formació de la banda a principis de 2002, però més de 300 si comptem totes les formacions anteriors dels diferents components. El carrer ha estat, i continua sent, el principal escenari i lloc de repetició de la banda. En Leo ha tocat més música en el seu primer any a Barcelona que en els 8 anteriors a Argentina, on havia de treballar de qualsevol ofici, menys de músic, per poder viure.

Les lletres, les composa en Leo. Unes provenen de la seva anterior banda, Correcaminos, però la immensa majoria tenen els seus orígens als carrers de Barcelona, i en els seus primers i difícils mesos a Europa. Cada tema té una història i tots participen en la creació musical de la cançó. Tots tenen influències i admiracions diferents: Los Fabulosos Cadillacs, Todos tus Muertos, Mano Negra, Rubén Blades, Bob Marley, Peter Tosh, Sumo (banda mítica a Argentina), Cafe Tacuba,… El ventall de gustos és ampli, i les experiències diferents: Manuel, guitarrista del grup, ve del jazz i del tango; Teclas, el teclista, de la bossanova i el folklore tradicional argentí, i cadascun d’ells ho aporta tot per enriquir el grup. “Manu Chao va influenciar tots els músics de la nostra generació. Macaco, Ojos de Brujo, Dusminguet,... són més companys d’època”.

D’entre els temes del disc Trippie Town, Perro de la Calle és un tema que s’ha nodrit de les pròpies experiències de carrer. L’han tocat 12 vegades per hora i tres hores al dia durant 8 mesos. La lletra i els ritmes han evolucionat al carrer, i això es nota. Una de les cançons més especials del disc és La Cacerola, que narra els fets viscuts a Argentina a finals del 2001 des de la perspectiva d’en Leo, perdut llavors a Barcelona. Molts dels argentins que van escoltar el tema no s’expliquen com ha pogut descriure amb tanta perspicàcia els fets sense haver-los viscut en primera persona. Sin Papeles és la cançó bandera del grup, que se sent protegit tocant al carrer un tema que explica que quan no estàs “en regla, no ets ningú a l’Europa dels Dret Universals de l’Home”. Cal destacar també d’aquest disc un tema molt marxós i que ens encanta, Cosmopolitan Town, que explica com Barcelona pot assemblar-se a Babilònia amb tan sols una empenta de la gent per donar-li alegria.

¿Com qualificar el nou disc? “Hi trobem diverses influències musicals, de la cumbia a la salsa, del reggae a la música electrònica, del quartet típic de la província de Córdoba (“seria un merengue ska”) al ragga” ens asseguren en Leo i l’Hernan.


Che Sudaka és un tros de poesia urbana a la jungla de la Babilònia moderna, gotes d’esperança a l’oceà de l’individualisme. Un disc per alegrar aquests dies. Perque si un dia fan callar les veus i les melodies a la Metropolitan, si un dia emmanillen les guitarres i les percussions, si això succeeix, cal recordar que la música guareix la ment i que els músics són els metges de l’ànima. Val al pena somniar amb ells, cridar amb ells: ARRIBA LA VAINA!!!

Després De més de 180 concerts per Espanya, França, Bèlgica i Itàlia, i molts amics de diferents cultures, a la primavera de 2005 floreix el que serà el seu segon disc al carrer, ALERTA BIHJOTZA, editat i distribuït per K Industria.

ALERTA BIHOTZA (Bihotza en euskera vol dir cor) és un disc d’esperit multicultural amb cançons cantades en castellà, anglès, portuguès, francès, català i euskera. La música tendeix a l’energia reggae-punky que la banda du a terme en els seus directes. Compta amb la producció de Gambeat, baixista de Radio Bemba, i es va gravar als estudis de “La Fundició” de l’Hospitalet de Llobregat.

Discografia [amunt]
Trippie Town   Trippie Town
   2003 - Àlbum
 

Trippie Town   Trippie Town
   2005 K Industria - Reedició
   comprar en iTunes
Alerta Bihotza   Alerta Bihotza
   2005 K Industria - Àlbum
   comprar en iTunes
Mirando el Mundo al Revés   Mirando el Mundo al Revés
   2007 K Industria - DVD + CD
   comprar en iTunes
Tudo é possible   Tudo é possible
   2009 Kasba Music - DVD + CD
   comprar en iTunes
Cavernicola Recording Vol.1   Cavernicola Recording Vol.1
   2010 Cavernicola Records - Recopilatori
 
10   10
   2011 Cavernicola Records - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
La Colifata   La Colifata
   2002 - Recopilatori
 

Mundo Mestizo   Mundo Mestizo
   2004 - Recopilatori
 
Músiques urbanes + A prop 04   Músiques urbanes + A prop 04
   2004 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva vol.I   RadioChango Añejo Reserva vol.I
   2005 RadioChango - Recopilatori
 
Barcelona Raval Sessions 2   Barcelona Raval Sessions 2
   2005 K Industria - Doble recopilatori
 
Tribus Urbanas   Tribus Urbanas
   2006 - Recopilatori
 
Mariatchi Boogie   Mariatchi Boogie
   2006 - Recopilatori
 
A Per Loca   A Per Loca
   2006 - Recopilatori
 
Mic Cité   Mic Cité
   2007 - Recopilatori
   comprar en iTunes
Kanabistro Barcelona   Dédé Traké: Kanabistro Barcelona
   2007 - Àlbum
 
EsperanSaharaui   EsperanSaharaui
   2007 - Recopilatori
 
La Rue Vacilon   Ayvala: La Rue Vacilon
   2007 - Àlbum
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo   Muévete Bien - Sabor Mestizo
   2007 Sabor Discos - Recopilatori
 
Al Carrer!   La Pegatina: Al Carrer!
   2007 - Àlbum
   comprar en RadioChango
RadioChango Añejo Reserva 7 Años   RadioChango Añejo Reserva 7 Años
   2008 - Doble recopilatori
   comprar en RadioChango
¿Delincuente?   Avanti Esperanza: ¿Delincuente?
   2008 - Àlbum
 
Compétences universelles   Superamazoo: Compétences universelles
   2009 - Àlbum
   comprar en iTunes
Barrio Santo   Microguagua: Barrio Santo
   2009 Kasba Music - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
Solidario Guatemala   Solidario Guatemala
   2009 Sabor Discos - Recopilatori
 
Rumbo   Black Baudelaire: Rumbo
   2009 Kasba Music - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
Barcelona Postiza   Barcelona Postiza
   2009 - Recopilatori
   comprar en RadioChango
La Conexión   Rude: La Conexión
   2009 - Doble àlbum
 
Construmón   Muyayo Rif: Construmón
   2010 Kasba Music - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
Todos Los Días Sale El Sol   Bongo Botrako: Todos Los Días Sale El Sol
   2010 Kasba Music - Àlbum
   comprar en RadioChango | iTunes
Proyectos de Conciencia, Vol. II   Proyectos de Conciencia, Vol. II
   2010 - Recopilatori
 
Ciudadanos del Mundo   Mañana Me Chanto: Ciudadanos del Mundo
   2010 - Àlbum
 
P'alante   Muyayo Rif: P'alante
   2011 Kasba Music - Àlbum
   comprar en iTunes
Música contra la represión   Música contra la represión
   2011 Kasba Music - Recopilatori
   comprar en iTunes
Lucha Amada - Musika Rebelde   Lucha Amada - Musika Rebelde
   2011 - Doble recopilatori
 
Corasoul System   Go Lem System: Corasoul System
   2012 - Àlbum
 
Corasoul System   Planeta Lem: Corasoul System
   2012 - Àlbum
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22   Locos al Galope! Colifata vol. 22
   2013 - Àlbum
 

Notícies [amunt]
  01.12.2011: Che Sudaka presenta su nuevo disco: 10 (Castellano)
  14.10.2011: Recopilatorio Lucha Amada - Musica Rebelde (Castellano)
  14.10.2011: Compilation Lucha Amada (English)
  14.09.2011: El World Music Festival Esperanzah! Celebrará su tercera edición los días 16, 17 y 18 de Septiembre en el Parc Nou del Prat de Llobregat. (Castellano)
  05.09.2011: Radio Alter On The Road Communications (Castellano)
  11.02.2011: ACUSTINEFICO FESTIVAL (Castellano)
  25.11.2010: ROOTSOUND VI Aniversario (Castellano)
  03.11.2010: NOVIEMBRE EN PLANET BABYLON (Castellano)
  09.10.2010: Kasba Music presenta: Proyectos de Conciencia, Vol. II (Castellano)
  07.10.2010: Todos los días sale el sol Nou disc de Bongo Botrako
  18.05.2010: 26 de MAIG, FESTIVAL ZENZEI - CONCERT DE SUPORT A HAITÍ I XILE
  18.05.2010: 26 de MAYO, FESTIVAL ZENZEI - CONCIERTO DE APOYO A CHILE Y HAITÍ (Castellano)
  12.05.2010: VI Caixa Sabadell ETNIVAL Girona 2010
  12.05.2010: VI Caixa Sabadell ETNIVAL Girona 2010 (Castellano)
  31.12.2009: "Tudo É Possible": CHE SUDAKA démarre le 2010 avec deux cadeaux pour vous! (Français)
  31.12.2009: "Tudo É Possible": CHE SUDAKA start the new year with two presents for you! (English)
  31.12.2009: "Tudo É Possible": i CHE SUDAKA iniziano il 2010 con due regali per te! (Italiano)
  31.12.2009: "Tudo É Possible": CHE SUDAKA comienzan el 2010 con dos regalos para tí! (Castellano)
  18.12.2009: Calendario RadioChango 2010 & RadioChango Añejo Reserva 7 Años (Castellano)
  19.11.2009: KASBA MUSIC: MÚSICA CATALANA, INDEPENDENT I UNIVERSAL
  30.10.2009: Radio Alter On The Road Communications (Italiano)
  23.10.2009: SOLIDARIO GUATEMALA - Un CD – DVD Au profit de Club Quetzal-Amis de Rigoberta Menchú (Français)
  23.10.2009: SOLIDARIO GUATEMALA - Un CD - DVD Para Club Quetzal-Los Amigos de Rigoberta Menchú (Castellano)
  16.09.2009: CHE SUDAKA nuevo álbum "Tudo é possible" (Castellano)
  10.09.2009: Barcelona Postiza, nuevo recopilatorio ya en la calle! (Castellano)
  09.09.2009: Fiesta Aniversario de Fmp3 (Castellano)
  02.09.2009: CHE SUDAKA – TUDO É POSSIBLE (Castellano)
  07.08.2009: Jornada 'Barcelona Postiza' a FNAC LOUNGE
  07.08.2009: Jornada 'Barcelona Postiza' en FNAC LOUNGE (Castellano)
  29.04.2009: La Conexión, nuevo doble álbum de Rude & Barriobeaterz (Castellano)
  31.03.2009: VIÑA ROCK 2009 (Castellano)
  31.03.2009: Radio Alter on the Road Communications, el libro de Paula Pitzalis (Castellano)
  19.02.2009: Barcelona Tv censura el documental "Mirando el mundo al revés" (Castellano)
  23.01.2009: Crónica del V Mestizao Festival (Castellano)
  27.12.2008: V MESTIZAO festival (Castellano)
  05.12.2008: STOP BOLONYA!
  17.11.2008: CHE SUDAKA DE GIRA CON GOGOL BORDELLO. CONTRATACIÓN ABIERTA 2009 (Castellano)
  05.11.2008: EscuCHE * SUDAKA x LA COLIFATA (Castellano)
  20.10.2008: Proyección dvd "MIRANDO EL AL REVES" en Buenos Aires (Castellano)
  03.10.2008: Rumba Reggae COLI Party (Castellano)
  28.09.2008: CHE SUDAKA será artista invitado en la gira de GOGOL BORDELLO (Castellano)
  05.09.2008: Kontrakorriente 2008 (Castellano)
  03.09.2008: Recopilatori RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  03.09.2008: Recopilatorio RadioChango Añejo Reserva 7 Años (Castellano)
  27.05.2008: Presentazione "RADIO ALTER ON THE ROAD COMMUNICATIONS" (Italiano)
  26.05.2008: JAM Festival en Rasquera (Castellano)
  26.05.2008: JAM Festival a Rasquera
  12.05.2008: ESTA SEMANA CHE*SUDAKA COMIENZA LA GIRA POR EL ESTADO ESPANOL...!!! (Castellano)
  06.05.2008: FESTA ALTERNATIVA #2 (Français)
  16.02.2008: CHE*SUDAKA arranca este 2008 con todo!!! (Castellano)
  28.11.2007: Dissabte 15 de Desembre 2007: Festa RadioChango en La Capsa!
  28.11.2007: Sábado 15 de Diciembre 2007: Fiesta RadioChango en La Capsa! (Castellano)
  21.09.2007: FESTA DE PRESENTACIÓ DEL DISC A BENEFICI "ESPERANSAHARAUI (25 granets de sorra)"
  25.06.2007: Callejeando. Festival Multicultural de música callejera, Benahavis (Málaga) (Castellano)
  01.06.2007: Exposición fotográfica en el Ateneu Popular 9Barris (Castellano)
  01.06.2007: Exposició fotogràfica en el Ateneu Popular 9Barris
  21.05.2007: POR COLOMBIA, UN CANTO A LA VIDA (Castellano)
  15.05.2007: Projecció del documental “MIRANDO EL MUNDO AL REVÉS” de CHE SUDAKA.
  15.05.2007: Proyección del documental “MIRANDO EL MUNDO AL REVÉS” de CHE SUDAKA. (Castellano)
  20.04.2007: Ayuda para los galpones recuperados de Jujuy, Argentina (Castellano)
  26.02.2007: 6º CUMPLEAÑOS DE RADIOCHANGO EN LA SALAMANDRA (23 de Marzo) (Castellano)
  26.02.2007: 6º ANIVERSARI DE RADIOCHANGO A LA SALAMANDRA (23 de Març)
  03.01.2007: Gira CHE SUDAKA - ARGENTINA 2007 (Castellano)
  17.11.2006: FÊTE RADIOCHANGO: AQUÍ I BARCELONA (Français)
  16.11.2006: FESTA RADIOCHANGO: AQUÍ I BARCELONA
  25.07.2006: Busker’s Festival Barcelona - Festival Internacional de Música Callejera (Castellano)
  18.06.2006: A PER LOCA MUSICAL (Castellano)
  04.04.2006: CHE*SUDAKA - GIRA GALIZA - ABRIL 2006 (Castellano)
  04.04.2006: Fotografía musical en el BAHÍA (Castellano)
  04.04.2006: Fotografia musical al BAHIA
  29.03.2006: Barcelona Raval Session II - con camiseta de regalo!!! (Castellano)
  14.03.2006: ATTENTO !!! RADIO CHANGO FÊTE SES 5 ANS ! (Français)
  10.03.2006: RADIOCHANGO fa 5 anys... FESTA!!!!
  10.03.2006: RADIOCHANGO cumple 5 años... FIESTA!!! (Castellano)
  14.02.2006: Concert per l'autogestió de l'Assemblea 18.2.06
  31.01.2006: BARCELONA RAVAL SESSIONS VOL. 2 (Castellano)
  29.09.2005: CHE*SUDAKA PRESENTA ALERTA BIHOTZA - 5 DE OCTUBRE - SALA APOLO (Castellano)
  28.09.2005: FIESTA RADIOCHANGO A LILLE - 7 OCTOBRE (Français)
  27.09.2005: Mestizoo (Castellano)
  22.09.2005: Fiesta de Radio Chango à Lille! (Français)
  11.08.2005: TOURNEE BRETONNE CHE SUDAKA (Français)
  05.07.2005: Nuevo disco de CHE*SUDAKA "ALERTA BIHOTZA" en las tiendas (Castellano)
  14.06.2005: Arte en las Calles (Castellano)
  10.06.2005: CRONICAS DE ROCK MESTIZO - Música sin papeles (Castellano)
  09.06.2005: FESTIVAL EUSKAL HERRIA ZUZENEAN (Castellano)
  08.06.2005: 10ème FESTIVAL EUSKAL HERRIA ZUZENEAN (Français)
  17.05.2005: Babylon Street se despide hasta el Invierno! (Castellano)
  15.04.2005: Fiesta RadioChango 21.04 (Castellano)
  11.04.2005: RECOPILATORIO RADIOCHANGO AÑEJO RESERVA (Castellano)
  05.04.2005: Despertando Abril con Babylon Street!!! (Castellano)
  23.12.2004: la fiesta está servida en Nochebuena!!! (Castellano)
  13.12.2004: CONEXIÓN MESTIZA: MADRID-BARCELONA (Castellano)
  12.12.2004: FIESTA, SKA REGGAE, ROCKSTEADY, SUDAKA SOUND SYSTEM (Castellano)
  27.10.2004: La Makabra, otra alternativa en Barcelona! (Castellano)
  08.09.2004: CD "Mundo Mestizo" (Castellano)
  21.02.2004: CHE SUDAKA: Aplazada la salida del nuevo disco (Castellano)
  21.01.2004: RADIOCHANGO presenta la onda mestiza en LAS NOCHES DEL CHANGO! (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Che Sudaka

Entrevistes [amunt]
  Entrevista con CHE SUDAKA - MIRANDO EL MUNDO AL REVÉS - 05/2006 (Castellano)
  Entrevista con Leo - 08/2005 (Castellano)
  RADIO ALTER ON THE ROAD: Che Sudaka in Sud America ed Europa - 08/2005 (Italiano)
  Entrevista con Leo en Esperanzah - 08/2003 (Castellano)
  Interview avec Leo - 08/2003 (Français)
  ÀUDIO: Entrevista de l@s Changuit@s - Mariatchi - 05/2006 (Castellano)
  ÀUDIO: Presentando TRIPPIE TOWN - 01/2003 (Castellano)
  ÀUDIO: Entrevista en "Mestizando" RVK - 12/2002 (Castellano)

Extres [amunt]
  "Mi libro", de Lion (Castellano)

Vídeos [amunt]
  11.2009: RadioChango TV, Nov.09 : Programa completo
  11.2009: RadioChango TV, Nov.09 2/7 : Novedades Musicales
  10.2009: Video Clip Che Sudaka - Calle Luna
  03.2008: Videoclip: Che Sudaka - Almas Rebeldes
  03.2008: Videoclip: Che Sudaka - Silence Raval
  09.2007: Vídeo de la presentación del disco a beneficio EsperanSaharaui
  04.2007: VideoClip "El Trenecillo" - Che Sudaka
  03.2007: VideoClip "Mirando el Mundo al Revés" - Che Sudaka
  03.2007: Fiesta RadioChango 23F-2007: Wagner Pa y Che Sudaka
  03.2007: Fiesta RadioChango 23F-2007
  05.2006: Vídeo entrevista con Che Sudaka
  03.2006: Fiesta 5º aniversario de RadioChango

Fotos [amunt]
  Che Sudaka en Granada
  V Festival Mestizao
  JamFestival - Rasquera 6 /7/08
  La Voz del Chango 18/6/08
  Festival Gaztexe Gaua!
  Che Sudaka 2007
  Fiesta RadioChango 15 / 12 / 07 La Capsa
  La Voz del Chango - 5 /12/ 07
  La Voz del Chango - noviembre 07
  Presentación disco EsperanSaharaui
  Festival Callejeando 2007
  6º Aniversario RadioChango
  Che Sudaka 2006
  Busker's Festival 2006
  Apolo, Barcelona, 5/10/2005
  Che Sudaka 2005
  Entrevista Colifata 2002

Contacte & Management [amunt]
Management : management@chesudaka.com
Promo : promo@chesudaka.com
Info : info@chesudaka.com

Artistes relacionats [amunt]
  Correcaminos
  Mamamilotas

Enllaços [amunt]
  www.chesudaka.com
  www.fotolog.com/che_sudaka
  www.myspace.com/chesudakastyle
  www.onvibes.com/chesudaka
  blogs.ccrtvi.com/chesudaka
  www.audiokat.com/artistas/chesudaka.asp

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016