www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [CHALART58]

CHALART58

Chalart58 Chalart58
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Chalart58 Chalart58

 

DOSSIER Gener 2009
de Kasba Music

 

Chalart58
Chalart58

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Extres

  Vídeos

  Fotos

  Artistes relacionats

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




CHALART58 es l'alter ego de Gerard Casajus, bateria i percussionista barceloní amb una dilatada experiència que l'ha dut a actuar per tot el mon ja sigui amb Radio Bemba (banda amb la que va treballar diverses temporades) o amb La Kinky Beat (el seu actual grup) i que darrerament ha fet diverses col·laboracions amb Fermin Muguruza.

Amant de la musica negra, capficat en el mon del reggae i les seves variants, aprofita les darreres gires de La Kinky Beat per madurar una proposta propera als sounds system jamaicans però experimentant també amb les darreres tendències electròniques, el resultat de tot plegat es "Recording" el primer disc de Chalart58, que veu la llum l'octubre del 2.007 de la mà de Kasba Music.

Al disc trobem l'essència de les seves sessions: reggae, dub, dance-hall i d'altres ritmes calents, controlats per la maquinaria de Chalart58 qui s'envolta de nombrosos amics per acabar de donar forma a les cançons i l'espectacle, així al disc trobem les veus de Matahary y Willy Fuego (La Kinky Beat), Sorkun, Bad Sound System, Rude (Barriobeat), Sito (Jaleo Real) i Marco Fonktana (Aerolineas Subterraneas) entre d'altres, mentre les instrumentacions corren a càrrec de David Bourguignon (Radio Bemba, guitarres), Willy Fuego (guitarres i baixos), Hernan "Lucky" (La Kinky Beat, baixos), Arecio Smith (Astrio, teclats), Marcel Janer (Ranking Soldiers, teclats), Selektah Stepi (Bad Sound System, dj) o el mateix Chalart58 que s'encarrega de totes les percussions.

Les seves sessions, on es barreja el concepte de sessió de dj amb el concepte de concert, son de format reduït però amb la possibilitat de sorpreses de darrera hora, d'aquesta manera al seu show s'acompanya normalment de Willy Fuego (guitarres), Matahary (veus) i Brujo (Bad Sound System, veus) però ha realitzat sessions també amb dj en directe i la llista de cantants que han col·laborat amb ell seria interminable.

Enguany prepara una primera gira de presentació del projecte, entre els mesos de gener i març de 2.009 tot i que ja ha realitzat actuacions a Galícia (Sala Capitol de Santiago i Sala Zona a Bueu) i Catalunya (Salamandra a L’Hospitalet, La Capsa a El Prat, Cal Gallifa a St. Joan de Vilatorrada...).

Discografia [amunt]
Chalart58   Chalart58
   2004 - Maqueta
 

Riddims 58   Riddims 58
   2006 - Maqueta
 
Recording   Recording
   2007 Kasba Music - Àlbum
   comprar en iTunes
Dub from Bcn   Dub from Bcn
   2010 Kasba Music - EP
   comprar en iTunes
Happiness   Happiness
   2013 Kasba Music - Senzill
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Radio Bemba Sound System   Manu Chao: Radio Bemba Sound System
   2002 Virgin - Live
   comprar en iTunes

RMXMadeInBarna   La Kinky Beat: RMXMadeInBarna
   2005 Kasba Music - Remixes
   comprar en iTunes
Milakabilaka   Fermin Muguruza: Milakabilaka
   2007 - Senzill
 
Irun Lion Zion in Dub (Vol.1)   Irun Lion Zion in Dub (Vol.1)
   2007 Talka Records - Recopilatori
 
Kalean   Bad Sound System: Kalean
   2008 - Àlbum
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años   RadioChango Añejo Reserva 7 Años
   2008 - Doble recopilatori
   comprar en RadioChango
Pintxatu   Pintxatu
   2009 - Recopilatori
 
La Conexión   Rude: La Conexión
   2009 - Doble àlbum
 
Prolijo   La Limoncello: Prolijo
   2009 - Àlbum
 
Proyectos de Conciencia, Vol. II   Proyectos de Conciencia, Vol. II
   2010 - Recopilatori
 
Ex-cusas   Brujo: Ex-cusas
   2010 Kasba Music - EP
   comprar en RadioChango
Con la tela de araña   Willy Fuego: Con la tela de araña
   2011 Kasba Music - EP
   comprar en RadioChango | iTunes
Equinox   La Limoncello: Equinox
   2011 Kasba Music - Àlbum
 
Cat Samurai   La Bundu Band: Cat Samurai
   2011 Kasba Music - Àlbum
   comprar en iTunes
Revoltosa   Bongo Botrako: Revoltosa
   2012 Kasba Music - Àlbum
   comprar en iTunes
Alma de Cantaora   Amparo Sánchez: Alma de Cantaora
   2012 Kasba Music - Àlbum
   comprar en iTunes

Notícies [amunt]
  19.11.2012: Bongo Botrako presenta su segundo álbum "Revoltosa" (Castellano)
  11.01.2012: JAM SESSION DUB (Castellano)
  02.11.2011: La Bundu Band presenta Cat Samurai
  02.11.2011: La Bundu Band presenta Cat Samurai (Castellano)
  27.10.2011: FIRMAS x LAS JAMS (Castellano)
  02.11.2010: Kasba Music informa: Newsletter nº 3 - 2 de Novembre del 2010
  09.10.2010: Kasba Music presenta: Proyectos de Conciencia, Vol. II (Castellano)
  18.12.2009: Calendario RadioChango 2010 & RadioChango Añejo Reserva 7 Años (Castellano)
  24.09.2009: Festa RadioChango, Ateneu Popular de Nou Barris
  24.09.2009: Fiesta RadioChango en el Ateneu Popular de Nou Barris! (Castellano)
  11.05.2009: Fiesta LA VOZ DEL CHANGO!! (Castellano)
  27.03.2009: Fiesta 8ième anniversaire RadioChango / Présentation du festival Esperanzah! (Français)
  27.03.2009: Festa 8é Anniversari RadioChango / Presentació Festival Esperanzah!
  23.03.2009: Fiesta 8º Aniversario RadioChango / Presentación Festival Esperanzah! (Castellano)
  19.02.2009: CHALART58, WILLY FUEGO y RAUXA DE GIRA EN GALICIA (Castellano)
  18.10.2008: 1º VideoClip de Chalart58 - Ganja&Roses con Brujo (Castellano)
  03.09.2008: Recopilatori RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  03.09.2008: Recopilatorio RadioChango Añejo Reserva 7 Años (Castellano)
  14.08.2008: Visca la Vida (10 anys Hace Color), de regal en RadioChango!!
  13.08.2008: Visca la Vida (10 anys Hace Color), de regalo en RadioChango!! (Castellano)
  19.03.2008: 12/4: Festa RadioChango / Presentació "Karate Beat"
  13.03.2008: 12/4: Fiesta RadioChango / Presentación "Karate Beat" (Castellano)
  17.11.2006: FÊTE RADIOCHANGO: AQUÍ I BARCELONA (Français)
  16.11.2006: FESTA RADIOCHANGO: AQUÍ I BARCELONA

Foro [amunt]
  El Foro de Chalart58

Extres [amunt]
  Toulouse: Festival Ça Bouge Encore - 09/2001 (Français)

Vídeos [amunt]
  12.2010: Video Clip Chalart58 - Sahara
  10.2008: Videoclip: Chalart68 & Brujo - Ganja & Roses

Fotos [amunt]
  Fiesta RadioChango Ateneu Popular de NouBarris
  III Festival Aljaraque A Punta Pala
  Fiesta La Voz del Chango
  8 Aniversario RadioChango
  La Kinky Beat - Granada 4.4.08
  TILT Festival - Perpignan
  La Voz del Chango - 12/12/07
  TALKATTACK!!. "IRUN, LION, ZION IN DUB VOL.1" DISKAREN AURKEZPENAREN JAIA

Artistes relacionats [amunt]
  La Kinky Beat
  Jaleo Real
  Radio Bemba
  Willy Fuego
  Club Mestizo All Stars
  Brujo

Enllaços [amunt]
  www.myspace.com/lakinkybeat
  www.myspace.com/chalart58
  www.myspace.com/lakinkyentertainment
  www.kasbamusic.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016