www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [BUTUMBABA]

BUTUMBABA

Butumbaba Butumbaba
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Butumbaba Butumbaba

 

 

Butumbaba

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Vídeos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar





Discografia [amunt]
Mundo en Guerra   Mundo en Guerra
   1993 - Maqueta
 

Skacharpas   Skacharpas
   1995 Santa Fe Records - Àlbum
 
Demo 2004   Demo 2004
   2004 - Maqueta
 
Majikakonvinazion   Majikakonvinazion
   2007 - Àlbum
 

Col·laboracions destacades [amunt]
Skamania!   Skamania!
   1995 - Recopilatori
 

Resto Pollo Rico   Resto Pollo Rico
   2003 Sabor Discos - Recopilatori
 
Suena el Sur   Suena el Sur
   2005 De Lanuca Records - Recopilatori
 
Reggae-Punky   Reggae-Punky
   2005 - Recopilatori
 
Locos al Galope! Colifata vol. 22   Locos al Galope! Colifata vol. 22
   2013 - Àlbum
 

Vídeos [amunt]
  05.2008: Videoclip: BUTUMBABA junto a Liber Terßn - To the Drums

Contacte & Management [amunt]
Cristian Cargnello
Mail y Msn: info@butumbaba.com.ar

Enllaços [amunt]
  www.butumbaba.com.ar
  www.myspace.com/butumbaba

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016