www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [BETAGARRI]

BETAGARRI

Betagarri Betagarri
Tornar Tornar 

Enviar a un amic Enviar a un amic 
 
  Betagarri Betagarri

 

DOSSIER
de Metak

 

Betagarri

  Dossier

  Discografia

  Col·laboracions destacades

  Notícies

  Foro

  Fotos

  Contacte & Management

  Enllaços

el Chango

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

 · iTunes

  Els Changuit@s

 · Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

Cercar




Betagarri neix a Vitoria-Gasteiz l’any 1992. Si bé des de llavors l’ska ha estat la base de les seves cançons, sempre ha estat un grup obert a experimentar amb nous sons, actualitzant el to festiu i ballable de les seves composicions.

Discografia [amunt]
Betagarri   Betagarri
   1997 - Àlbum
 

Arren Erro Zaharra   Arren Erro Zaharra
   1998 - Àlbum
 
80/00   80/00
   2000 Esan Ozenki - Versions
 
Freaky-Festa   Freaky-Festa
   2000 Esan Ozenki - Àlbum
 
Remix   Remix
   2001 Metak - Remixes
 
Arnasa Hartu   Arnasa Hartu
   2002 Metak - Àlbum
 
Zuzenena   Zuzenena
   2004 Metak - Live
   comprar en iTunes
Zuzenena   Zuzenena
   2004 Metak - DVD + CD Live
   comprar en iTunes
Hamaika Gara   Hamaika Gara
   2006 - Àlbum
   comprar en iTunes
Bizitzari Txistuka   Bizitzari Txistuka
   2009 - Àlbum
   comprar en iTunes
Zorion Argiak   Zorion Argiak
   2012 - Àlbum
   comprar en iTunes

Col·laboracions destacades [amunt]
Radical Mestizo   Radical Mestizo
   1999 Revelde Discos - Recopilatori
 

Cultura de Resistencia I   Cultura de Resistencia I
   2002 Arran - Doble recopilatori
 
Metak 2001-2003   Metak 2001-2003
   2004 Metak - Recopilatori
 
Mundo Mestizo 2   Mundo Mestizo 2
   2007 - Recopilatori
 

Notícies [amunt]
  12.07.2011: Festival SonRías Baixas 2011 - 10º Troula na Banda (Castellano)
  21.10.2008: GERTRUDIS - ¡¡CONCIERTO 500!! (Castellano)
  12.10.2008: GERTRUDIS - ¡¡CONCERT 500!!
  26.01.2006: Metak 2001-2006: Gracias, hasta otra. (Castellano)
  03.05.2004: BETAGARRI y OBRINT PAS presentan la gira LA FLAMA DELS POBLES (Castellano)

Foro [amunt]
  El Foro de Betagarri

Fotos [amunt]
  Festival Aupa Lumbreiras 2009
  Betagarri en Granada
  Festival Aupa Lumbreiras 2008

Contacte & Management [amunt]
Tel: (+34) 656 30 93 02
Fax: (+34) 945 27 66 57
Mail: betagarri@betagarri.com

Enllaços [amunt]
  www.betagarri.com
  www.myspace.com/betagarri
  www.musikametak.com
  www.esan-ozenki.com
  www.gridaloforte.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016